LÖRDAG!!

Så jädrans najs att det är lördag idag.. Det är det ju inte varje dag och jag bara ÄLSKAR fredagar och lördagar... Och saken gör det ju inte så mycket svårare när det är så förbannat vackert väder idag. Hade dock hoppats på att våren skulle komma snart. Men kollar man ut så ser jag ett tunt täcke av snö ute. Inget jag gillar just nu men det är bara att gilla läget...!!

Idag ska jag, Rikard och Zandra ta med lille Nicco till busfabriken och busa av oss en skvätt...

              

Ska bli jätteroligt...!! Vi var där med honom för nästan exakt ett år sen, och vi vuxna tyckte det var minst lika skoj som barnen tyckte...!!

Ikväll har jag snyltat in mig hemma hos Rikard och Zandra igen... Det bara MÅSTE bli så eftersom att utan TV en melodifestivallördag inte klingar så bra i mina öron... Det GÅR ju bara inte...!!

Men för er som är nyfikna hur det går i ärendet "AntennNisse" så ser jag ljuset i tunneln... Jag ringde en reparatör igår som kan tänka sig komma på tisdag eftermiddag och hjälpa mig. Nästan precis när vi lagt på ringer den andra reparatören som jag ringde till tidigare i veckan och sa att han minsann kunde komma igår eftermiddag (alltså fredag eftermiddag), och det var han jag fick beskedet på att jag fick vänta i ca 3 veckor innan jag skulle få nån hjälp. Jaja... Från att inte ha nånting till att ha 2 antennNissar... Inte illa pinkat...!!

Och för er som blev oroliga nu så kan jag ju självklart meddela att jag såklart avbokade den ena... Så ni inte tror jag anlita båda... Så dum i hövve är jag inte... Ha ha ha!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se