Soptippen!!

Idag körde jag till jobbet med en fullknökad bil med en massa skräp. Mina kollegor måste tänkt en massa knasiga tankar om mig.
Men i själva verket så skulle jag köra till soptippen och slänga allt efter jobbet. Och det var ju egentligen bara en ren tur att jag "råkade" kolla öppettiderna i morse innan jag körde. Dom hade öppet till 18. Va bra tänkte jag, då kan jag ju packa bilen igen när jag kommer hem och köra med ett nytt lass i morgon igen. Men tji fick jag... , det är ju jävligt dumt att ha öppet till 18 varje dag. Istället stänger dom kl 16 så alla HÅRT arbetande ALDRIG ska få slänga sitt skräp utom på måndagar och lördagar... PYTTSAN!!!

                   

Ikväll är det Ullared på femman... Mamma sa det redan förra veckan men då hade jag ingen TV. Men jag trodde det var reprisavsnitt. Tänkte ändå att jag skulle kolla på det ikväll för att se om det var det eller ej!! Och det var naturligtvis inte det... Och  kom ångesten... Då kom jag precis på att när jag och Zandra var där med hennes mamma och syster kom ju han som intervjuar och kamerakillen fram emot oss och börjar prata!!! OH MY GOD!! Det hade jag ju fan förträngt... Så nu måste jag ju sitta klistrad varje måndag framöver för att se om man kommer med eller ej. Förmodligen klippte dom bort oss...Vi fastna inte på bild säkert...!!

                              

Snart är det slut för idag i alla fall och då ska jag koka lite makaroner till matlådan i morgon... Sen tänkte jag nog och lägga mig och "plugga" lite. Ska ha läst lite hjärt och lungräddning till på torsdag. Så det är bara att läsa på och även svara på lite frågor.
Har även fått hem en docka jag även ska öva på. Ett bra kunnande men tråkigt inlärande... Har tyvärr aldrig gillat HLR utbildningar, men fan så bra att kunna... Det säger jag verkligen ingenting om... Så därför får jag allt ta mig i kragen!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se