Dop idag!!

Hej... Tidsoptimisten här...!!

Igår efter jobbet körde jag direkt hem till Rikard och Zandra på supergod middag... Dragonbiffar med potatis och GUDOMLIG sås... Ha ha!! Nä, Såsen var väl ingen höjdare eller vad säger du Zandra!! Jag tyckte den var helt ok men dom kunde inte ens äta den och gjorde blåbands kantarellsås...!! Ha ha ha.. Synd, men jag tyckte allt var gott i alla fall... Biffarna var underbara!!

När vi satt och kolla på Let´s Dance så kom Zandra på att vi skulle träna idag. Var ett spinningpass 10.55. Så vi bokade in oss... Bara det att när jag sen kom hem och fick tänka till lite på vilken tid det egentligen var så insåg jag att det nog blev lite tajt med tiden!! Vi skulle då alltså vara klara med passet 11.45, då skulle jag hinna ta mig hem, hoppa in i duschen, fixa håret, fixa sminket, fixa kläderna på 45 minuter. Jag avgjorde att jag nog INTE skulle hinna det...!! Tråkigt för det hade verkligen varit skönt att träna idag.

Nähä... Nu har jag inte tid att skriva mer för nu ska jag fortsätta plocka här hemma...

Eller jo föresten... Historien om mina möss...
Gjorde ett tappert försök att ta dö på dom inatt... Riggade 4 st musfällor och la ut på strategiska platser. Inget napp inatt, däremot 2 av 4 fällor var utan ost imorse... Ruskigt.... Bara vetskapen om att där springer omkring möss här gör att jag får rysningar...!!




                                               FY FAAAAAN VA ÄCKLIGT!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se