Men oj...

Hoppsan sån dålig uppdatering det blev idag då...

Har i och för sig inte hunnit... Väcktes kl 10 i morse av att telefonen ringde TVÅ gånger... Zandra bägge gångerna... Första gången var tanken att hon skulle väcka mig, sen vänta hon en stund tills hon ringde igen. Då hade jag precis masat mig ur sängen och fått på mig kläderna och ringer hon igen... Hon verkar känna mig rätt bra...!! Ha ha!

Vi drog till IKEA!! Jag skulle kolla efter en kontorsstol som går att höja KOPIÖST mycket... ha ha ha!! Jag behöver en till mitt jobb. I receptionen är alltid skrivbordet höjt i ståhöjd och det ska va i den höjden. Men jag känner att ska jag jobba där vill jag kunna sätta mig då och då. Olidligt att stå där hela dagarna...!! Men där fanns ingen sån på IKEA!! Får fortsätta mitt sökande...

                Nån
som har nåt förslag var man kan få tag på en sån?? Tips tack!!

Sen vidare till Väla för en lunch!! Innan jag träffa Zandra på IKEA så stannade jag på Bauhaus och köpte mig en snöskyffel. Var ju tvungen nu då vallen in till uppfarten snart var högre än mig... He he... Inte riktikgt kanske, men tror inte bilen blir så glad på mig om jag skulle köra över den var dag...!! Men nu är vallen borta (tills mer snö kommer och plogen svichar förbi)

                   




Blev även bjuden på middag hemma hos Rikard och Zandra. Hemmagjord pizza... Supergott... Fick även efterrätt dagen till ära. Chokladpudding med grädde och mandariner...!! GOOOOTT!! Tack för ikväll...!!

Nu går jag och knyter mig... Upp och jobba i morn...!! God Natt!!




Kommentarer
Postat av: Sandra Ekberg

Mumsig efterrätt! Hoppas att allt är bra med er alla! :)

Jag har sett på Ikea innan, men det var mer som en "barstol" i den höjden.. vet inte om det är det du letar efter? Min kill-kompis hade en sån till sitt höga skrivbord innan men om den är skön att sitta på hela dagarna vet jag ej :/

Kram

2011-01-06 @ 22:49:45
URL: http://thefruity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se