Tack...!!

Vill börja med att tacka för jättefina kommentarer, här på bloggen men även på facebook, jag fått i samband med mitt förra inlägg... Det värmer enormt mycket och gör att jag känner mig starkare än någonsin!!
Har även kollat statistiken på bloggen och den har skjutit i höjden den senaste dagen och det tycker jag är fruktansvärt roligt...!! Återigen ett stort tack!!

Nu till nåt annat... Vet inte om jag ska va glad eller skitförbannad... Men för ett tag sen var jag på systemet och handlade. Bara glömt att tala om det för er. Och där fick jag visa leg. Därav att jag inte vet om jag ska va glad eller arg... Fick då en liten present som tack för att jag visa mitt förbannade leg...

              

Ja, njut av livet så länge du får visa leg säger jag bara...!! Det gjorde inte jag kan jag säga...

När jag var i Uppsala hälsade jag även på Hella och Fredrik... Fick en liten julklapp av dom som träffade mig rätt i hjärtat... Dels var den så otroligt söt men den har även en text som bara stämmer in helt enkelt... Se själva!!

              
              

                                                  Är inte det sant så säg...!!

Och jag är lycklig idag även om jag har en jobbig period framför mig just nu.


Kommentarer
Postat av: Helen

Som sagt efter regn kommer solsken, du är solstrålen. Förstår att du har en tuff tid nu men du är en kämpe. Ha det bäst.....Kram

2011-01-04 @ 21:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se