3 dagar sen...

Nu var det 3 dagar sen jag bloggade sist igen... Tänk så jädrans fort dagarna går. Det står inte på förrän jag står i recepionen på jobbet igen... Nej usch... Så går ju inte att tänka. Har ju 2 veckor kvar!!

I fredags åkte alltså jag och mamma ner till SKÅNE från UPPSALA. En helvetesresa även det. SÅ TRÖTT!! Från ingenstans bara blev jag astrött... Det sluta med att mamma och jag satt och sjöng en massa sånger, sommar som julsånger för att hålla mig vaken, eller förlåt, sjöng var nog fel ordval, SKRÅLA var nog mer passande. Vi gjorde i alla fall vissa stopp och hade picknick med oss...

              
              

Helgen spenderades inomhus hemma hos mig. Trots jättefint väder blev det städande och fejande hemma. Ska ju sälja mitt hus och höll på och pimpa mitt hus så det är tipptopp till visningen på torsdag. Min förhoppning är ju att det är nån som kommer köpa det snart, men vi får se. Jag har inga höga förväntningar.

Lördag kväll tog vi en paus i allt pimpande och var ute på middag i Höganäs med Rikard och Zandra. Vi var på ett ställe som heter Glöd Bistro och lounge. Jättegod mat och trevlig personal!! Tack för en trevlig kväll mina vänner!!

              

Söndag begav vi oss vidare till Marcus och härliga österlen. Blev bjudna på god grillad middag med Marcus, mamma, Bengan och Arlene...! Jättemysigt!!

Idag vakna vi av regn och mulet. Marcus jobbade och jag och mamma tog det bara lugnt. Vi bestämde oss för att köra till Simrishamn och handla lite mat. När vi kom fram hade det, kors i taket, blivit blå himmel och sol. Så vi tog en varsin glass på en uteservering. Så härligt...!!
När vi kom hem var det stranden som hägrade!! Så jädrans underbart!! Inget bad dock, men däremot solslukande!!

              
              
              

Herreminje... JAG i bikini på min blogg... Trodde jag ALDRIG!! Nästa blir väl i tidningen Elle... Ha ha ha!!

              

Sååå skönt...!! Visserligen blev den en kort visit på stranden, men ack så skönt när det varade!!


Kommentarer
Postat av: johanna ireteg

så fin tjejen...

2011-07-04 @ 22:13:30
Postat av: Maria

Tack Johanna!!

2011-07-05 @ 10:03:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se