Café Annorlunda...

Idag har vi fått vila vårat skinn en aning. Det var mulet... Skönt tyckte våra kroppar!! Jag och mamma bestämde oss därför att åka till Café Annorlunda och ta oss en fika... KAKBUFFÈ var namnet... För 65:- fick man äta så mycket kakor så man baxna... Eller tills man skämdes!! Jag skämdes inte... Däremot åt jag så jag baxna... Typ 2 kakor... Eller nåt!!

När vi sen stod inne på Coop och handla sa mamma till mig "Åh, när vi kommer hem ska jag nog lägga mig på solsängen på terassen..." Tji fick hon för det... När vi börjar köra hem öppnar sig himlen TOTALT, och inte lite heller... När vi kommer hem sitter jag och mamma kvar i bilen och väntar på att det ska lätta... DET BLEV BARA VÄRRE... Tillslut tar jag mig i kragen och går ut ur bilen och packar ut våra kassar, men mamma totalvägrade att gå ur, så hon satt där i säkert 10 minuter till... Ha ha!! Tillslut gav hon upp då det inte lättade nånting...!!

Ikväll har vädret varit helt underbart... Klarblå himmel och sol...!! Så jag och Marcus bestämde oss för att gå ner i hamnen och njuta lite...!!

              
              
                                              Marcus båt, HAVÄNG

              
              

Nu ska jag upp och lägga mig och be en liten bön om att det ska bli bra väder i morgon igen... Då är det stranden igen!!

God Natt...!!


Kommentarer
Postat av: Mojjan

Ja det var en härlig buffé. Men vilket ösregn, fick ju ändå gå ur bilen och bli blöt, men jag la mig på sängen istället och gosa med Daisy.

2011-07-12 @ 21:53:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se