Kristianstad...

Igår var det ju så att jag och mamma var på stranden hela dagen!! Och därav även mitt första dopp här i Sverige!! Jag lovade även ett bildbevis på detta...!!  Och här kommer det....

              
              

Efter första doppet gick jag till Marcus som jobbar precis vid stranden, så han tog sig faktiskt oxå ett svalkande dopp...
Och då passa jag ju såklart på att bada igen... He he!!

              
              
                                                 Ha ha... va sa ni nurå...

Idag har vi fått vila huden lite grann då den var lite röd... Men det gjorde absolut INGENTING... Det var nämligen mulet, men ju längre in på dagen det blev så kom solen och ALLA moln försvann. Men vi hade andra planer... In till Kristianstad och shoppa... Det ända jag shoppa var ett par brassestolar till stranden och äntligen min älskade HTC!! Köpte faktiskt den nyaste, HTC Sensation, AND I LOVE IT!!

              


Kommentarer
Postat av: Freddis

Jag fick en htc av Danny i morsdagspresent - en wildfire S men jag gillar inte kameran som är skitsvår då det inte finns någon knapp på telefonen utan bara på skärmen. Annars super!!!

2011-07-06 @ 22:17:35
Postat av: Maria

Vad gulligt av honom... Mamma har en Wildfire och är jättenöjd hon med. Men jag tycker oxå det är lite svårt att fota med min. För det är på skärmen och inte på sidan om. Blir inte många ego bilder. Är kanske bara bra det... ha ha ha!!

2011-07-06 @ 22:56:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se