Sista semesterdagen...

Det är riktig ångest i kroppen just nu... Min sista semesterdag är snart till ända och man ska jobba ett helt jäkla år till... Varför har man sån ågren varje semester att man ska börja jobba igen...!!??!!
Aja... Brukar kännas ganska bra när man kommer tillbaka igen...

Jag har i alla fall haft en kanonsemester... Och det bbästa av allt är att den egentligen inte är slut... Jag har ju faktiskt helgerna också... Och kan ni fatta hur mycket jag längtar till första helgen i Augusti.. Då kommer Hella, Fredrik, Rosi och lilla lilla Moa hit... Åhhh vad glad jag blev när vi bestämde datumet... Och äntligen fick det spikat..!!

              
                  MOA ÄR MIN den helgen!! Ha ha... Närå, men mycket gos i alla fall...!!

På söndag ska jag åka hem igen... Då är semestern över och allvaret börjar igen... Slutar semestern bra i alla fall med att gå på kalas... Zandra har fyllt 25, Rickard 45 och lilla Miranda 5... Så det blir helt enkelt ett 75 års kalas...!! Ska bli jättekul!!

I morgon hoppas jag på sol så man kan ägna sista dagen här hos Marcus på stranden... Mamma måste ju få ta sig det där doppet som aldrig blivit av då hon opererat knät.. Men det är ju så förbaskat kallt så knäet blir ju helt stelfruset... Vi får väl be till gudarna att det blir bra väder helt enkelt...!!

              


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se