ÄNTLIGEN

Som jag letat... Har äntligen hittat midsommarstassen... Verkligen inget speciellt men ack så svårt det var... Jag har nämligen i helgen köpt mig ett jättesött linne. En sort som jag aldrig någonsin kunnat ha tidigare, nämligen halterbeck linne...!! And I love it...!!

              
                                                    Köpt på Kappahl

Sen kom problemet!! Vad skulle jag ha på benen... Min tanke var antingen en jeanskjol eller en vit kjol... Och kjolen fick gärna vara en lång variant. Men där kom mitt bekymmer... DET FINNS INGA!! Varit inne i dom flesta butiker och letat utan resultat... Jag var ju egentligen inte stressad då det inte är midsommar ännu, men så skönt det hade varit och få det klart...!! Så, tada... av någon orsak kom jag på att jag kan gå in på Joy och kolla...!! Har aldrig varit därinne och kommer förmodligen inte gå in där mer för det var inte billigt... Men såklart hittade jag ju en kjol därinne!! En lång kjol som går ända ner till fötterna i ett mycket mjukt jeanstyg...

              

Och som sagt... Verkligen inte nåt speciellt, men jag gillar det skarpt, och det är huvudsaken!!

På vägen hem åkte jag inom Familia och lämnade tillbaka ett par skor där jag nog var en aningens optimistisk. MEGA höjd på klacken. Vet inte riktigt vad jag tänkte på egentligen, jag har ju ALDRIG kunnat gå i ett par högklackat. Så dom åkte tillbaka igen. In på Maxi och handla, hem och göra middag!! Kyckling ris och currysås...!! Sviiiinigt gott!!

              


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se