Farbror doktorn!!

Jaha... Idag skulle mamma iväg på ett läkarbesök på sin vårdcentral. Och det är i samma hus som min moster jobbar. Jag som varit dålig nu ett tag slog slag i saken och bestämde mig för att gå till doktorn jag med. Ringde min moster och fick en tid. Det var världens snabbaste besök. In på underskningsrummet, upp med tröjan och lyssna på lungorna (som lät bra) ner med tröjan igen och ut. Fick hostmedicin, Mollipect och Cocillana. Jag som egentligen hoppats på en dunderkur, vilket jag innerst inne visste inte fanns, men är så förbaskat less på denna hosta just nu så jag skulle kunna gå över eld och vatten för att bli av med den. Men men det är bara att härda ut tills den avtar av sig själv.

På eftermiddan åkte vi till Gränby för att återigen hämta mediciner på apoteket. Har nog varit där varje dag sen jag kom till Uppsala!! Vi åt lite lunch på fågelsången och sen handla vi lite mat och åkte hem.
En gammal barndomsvän, Sara, och hennes dotter Vilda kom förbi hemma hos mamma och tog en fika med oss... Så trevligt att träffas igen... Det går ett tag mellan gångerna!!

Efter det satte jag och mamma oss ute på gården och svalka oss...

              
              

Det var riktigt najs. På balkongen och inne i lägenheten var det så varmt och satt man ute i skuggan blåste det så förbaskat skönt...!!

För att undvika att den här bloggen ska bli en pensionärsblogg så är det bäst jag slutar skriva det här inlägget nu!!

Tack och hej...


Kommentarer
Postat av: zandraZandrea

Gränby???? hmm....kan de va de som är som väla???=)

2011-06-30 @ 22:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se