Fortsättning av helgen...

När vi kommit hem från Mölle igår så satte sig jag och Marcus på min gräsmatta och tog en varsin drink... Det var så otrloligt skönt att bara sätta sig i gräset i solen och bara ta det lite lugnt ett tag. Sen blev det duschen och göra sig vacker, eller ja, jag menar ju såklart vackrare... Ha ha ha!!

Zandra underbara människa kom och hämtade mig och Marcus för att sen dra vidare in till Helsingborg för en middag på Haket. Supergod mat på deras uteservering. Började dock regna så vi flyttade in oss under markisen innan regnet kom. Sen var det filtar som hägrade för hela slanten!!

              
              

Efter vi ätit gick vi vidare ner i hamnen för att sitta på en annan uteservering för en drink... Blev ingen uteservering för det var förbaskat kallt, så vi hamnade inne på PubRo, fick en Martini av min kära...!!

Idag Söndag Har jag och Marcus varit helt ensamma... Skönt att bara ta dagen som den kommer. Starten på dagen började i och för sig bra. Den började nämligen med spinning, äntligen har vi kommit igång igen jag och Zandra med vår träning..!!

Hem och duscha, iväg till Bauhaus, hör och häpna att JAG var där, min största hataffär, men jag hade presentkort där och behövde nya blommor till mina utekrukor... Sagt och gjort...

              
              
              

När vi handlat blommorna körde vi över till Familia och strosa lite där...!! Började med en lunch på det nya kinahaket som jag och Zandra testa i veckan... Så gott!!

              
              

Lite inne på sushi... Det var faktiskt ganska gott när jag och Zandra prova det och var inte sen att testa idag heller. Men det blev bara en, orka verkligen inte den andra... Hade ju ätit annan mat innan!!

Nu har älsklingen åkt hem och som vanligt är det skittråkigt...!! Tycker det är superjobbigt varje gång... Men snart är det semester och då får vi umgås lite mer igen...!!

Nu ska jag ringa honom och sen gå och lägga mig... Ny arbetsvecka...!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se