Ja vad säger man...

Har haft mina funderingar, nu sen jag köpt mitt nya träningskort, att gå och köpa mig ett par nya träningsbyxor... Men har dragit mig in i det längsta, varför vet jag inte riktigt. Men tur var väl det. För idag när jag kommer hem från jobbet ligger ett par träningsbrallor i brevlådan från Ellos. Beställde dom för jättelängesen, typ i April eller nåt, och hade totalt förträngt dom!! Men ack så passande att dom dök upp just precis nu...!!

              


Annars har det väl inte hänt så mycket idag... Eller vänta, jo det har det ju... Höll på att glömma... NOT!

När jag satte mig i bilen i morse på väg till jobbet hörde jag på rix morgon zoo och att dom snurrade roletten i rixkampen. Bollen stanna på Ängelholm och jag var ju bara tvungen att ringa...!! Och tro det eller ej, men det var Roger Nordin som svara..!! Oh My God alltså!! Vi prata lite och han tog mitt telefonnr...!! Ringde upp mig efter nån minut igen (och jag hann under tiden få jordens handsvett, stanna bilen och dessutom ringa till Zandra och bad henne lyssna) tills Roger ringde igen...!!
Shit pommes tänkte jag. Skakade i hela kroppen och adrenalinet rusa som fasen!! Men jag gjorde ändå rätt bra ifrån mig. Jag skulle svara på ja och nej frågor i 45 sekunder. För varje rätt svar får Ängelholm poäng. Så jag lyckades pricka in 8 rätta svar av 10!! Men FATTA!! 8 RÄTTA SVAR!! Men fråga mig inte vad jag fick för frågor, kommer nog ihåg 3 utav dom. Och där vann jag 300 spänn... Ba sådär när man är halvdöd en helt vanlig torsdagmorgon...!!

Så hädanefter vill jag bli titulerad RIKSKÄNDIS!! Då vet ni...!!


Kommentarer
Postat av: Mia

Häftigt!!! Grattis!!! Måste ju gå att lyssna på nätet nu efteråt också på deras hemsida :-)

2011-06-16 @ 20:38:34
URL: http://mariat80.blogg.se/
Postat av: Helen

Grattis grattis va kul. Kram o trevlig helg o du 47 kg lättare är jag...

2011-06-17 @ 08:37:57
Postat av: Maria O

Tack så mycket och grattis själv Helene... För mig står det ganska stilla just nu. Gått ner 49 kg så det känns lite tungt just nu... Men vi är duktiga och får kämpa helt enkelt!!

Kram

2011-06-17 @ 09:46:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se