Pallar inte...

Igår blev det inget inlägg här... Jag pallade verkligen inte...!! Jag var så jäkla slut efter jobbet. Den här veckan har varit helvetisk, det brukar alltid lugna sig mot slutet av veckan, men alla dessa dagar har varit som en helt vanlig måndag, ALLA dagar!!
Nog om det nu, jag är glad att jag har ett jobb att gå till i alla fall!!

Efter jobbet träffa jag Zandra. Skulle hjälpa henne lite inne på Bauhaus, mitt absolut största hatobjekt till affär, det vet hon om så hon visste exakt vad hon skulle ha så jag slapp va därinne så länge, kan ju även bero på att hon fick vänta så länge på mig innan jag kom så hon hade hunnit se ut var alla grejjer stod... Trots det gick vi ut därifrån tomhänta...!! TYPISKT... Då fanns inte den ena grejjen hon skulle ha och då kunde hon inte köpa den andra som hörde till!!  Därför drog vi vidare till Familia och strosade... Vi bestämde oss för att käka lite kinamat med...!! Och det var verkligen jättegod mat där. Och det roligaste av allt var att dom även hade sushi (stavas det så??), vi var ju bara tvugna att prova!! MED PINNAR!!

              
                                                   Full koncentration...

              
                                                     Men tillsist så...!!

Idag slutade jag 12.45, himlarns skönt faktiskt!! Trist med regn men man kan ju inte alltid ha underbart väder!! I eftermiddag hade jag tid till käftis!! INGEN HIT FRÅN MIN SIDA!! Har dragit på det i flera år nu så jag kände att jag var tvungen att gå dit... INNAN tänderna trillar ur truten på mig!! Men jag hade som tur var inga hål, i alla fall inte än. Hade många början-till-hål... Hatar sånt. Antingen är det väl ett hål eller så är det väl inte ett hål...!! Men det värsta var ju tandstenen som idag slipas bort samtidigt som dom sprutar vatten på mina tänder... AAAAJJJJJ!!! Det ila som fasen. Inget skönt alls!!

              
                                                 (Lånad bild från nätet)

Men det bästa av allt var att besöket gjorde mig 175 kr fattigare... Jag som fick skatteåterbäringen idag tänkte att det inte är nån idé att föra över dom pengarna till sparkontot innan jag vet vad det blev hos käftis... Ha ha!! Sicket skämt...

Nu är det klassåterträffen på femman!! See Ya


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se