SEMESTEEER!!

Nu är det äntligen semester igen!! 3 härliga veckor har jag framför mig till att bara njuta och slappa och bara ta dagen som den kommer. Såååå ljuvligt!!

Igår tog jag bilen och styrde kosan mot uppsala. Den mest hemska resa jag någonsin gjort upp hit. Var så förbannat trött och orkeslös (trots att man bara sitter rätt upp och ner), i vanliga fall stannar jag ca 2 gånger men igår fick jag stanna 4-5 gånger varav två av dom fick jag lägga mig ner och sova. Och jag verkligen tokslockna!! Usch. Det vill jag verkligen inte va med om igen.
Men nu är jag i alla fall framme...

Kvällen innan var vi hemma hos några vänner och spelade lite kubb, tjejerna mot kíllarna, resultatet är orelevant. Sen bestämde vi att vi skule grilla där på kvällen så det gjorde vi!! Jättegott...
Innan vi gick hem vid 23 tiden gick vi alla ner till hamnen och tittade, så vackert.

              
              

Det var så himla fint. Det var alldeles mörkt ute men himlen var ljus precis vid havet.... Det är ju så man baxnar...!! Ha ha!!

Idag skulle jag äntligen få träffa Hella och deras lilla Moa. Har ju inte träffat dom alls. Så vaknar jag idag utan röst, hosta och ont i halsen. BLIR MAN GLAD ELLER BLIR MAN GLAD!! Jag som trodde jag skulle va fri från mina halsbesvär nu på ett tag, men ICKE!! Så det blev ingen träff med dom hur mycket jag än ville. Men vi ska få till det nån dag ialla fall innan jag åker. Det GÅR ju inte att åka hem utan att ha träffat dom!! Så är det bara!!

Ikväll ska vi hem till min moster i alla fall... Stackars nyopererade mamma får fara och flänga kors och tvärs, vi har nämligen gått på Gränby Centrum nu hela eftermiddagen med...!! He he!!  Nu ligger hon med högläge för benen i sängen!! Oops... Ska nog ta det lilla lugna med henne!!


Kommentarer
Postat av: zandra

Va rädd om Christina!!!=) Krya dig!

2011-06-27 @ 16:34:30
Postat av: Maria

He he, hon ska tuktas!!!

2011-06-27 @ 16:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se