Shoppat...

Jag var ju inte bara i poolen när jag var på semester. Vi var ju inne i stan och shoppade lite med, det hör ju liksom till...!! Hittade inte så jättemycket. Mycket krimskrams!! Men detta hittade jag i alla fall...

              

Har ju länge och väl varit sugen på en JetSet klocka man kan köpa på Ur&Penn... Men jag tycker att 700 kr för en sån är ganska mycket, speciellt när man vill ha fler färger än en och kan verkligen inte bestämma mig för vilken färg. Därför bestämde jag mig för att kolla efter såna klockor i Turkiet. Men det fanns ingen kopia på just JetSet, men där fanns ju i alla fall dessa godingar...!! Kopior duger bra till mig så länge dom håller...!!

              
              
Och NEJ det är INTE någon förlovningsring... Jag köpte den helt och hållet till mig själv. Och anledningen till att den sitter på vänster ringfinger är att den var lättast att fota på det hållet... Ha ha ha!!

Och sen är det ju faktiskt så att jag fyller 30 år i år... Lämnar 2:an och går in i 3:an... i 10 år har man haft en två som står först, nu helt plötsligt ska det snart stå en trea... USCH!! Ingen rolig tanke!! Men dit jag vill komma med detta är att jag redan fått min present och julklapp för iår!! Min älskade köpte dessa godingar till mig...

              
        En liten handväska man har under armen eller handen i den lilla "flärpen". ÄLSKAR DEN!!

              

En äkta... Ha ha!! Nej då, men helt jäkla äkta skinn i både väskan och i denna, märket däremot är inte så äkta... Har dessvärre inte börjat anväda den än då jag för tillfället bara anväder min lilla handväska. Och ska jag stoppa ner denna så är väskan full... Ha ha!!

               ♥Tack älskling för dom fina presenterna!!

Sen köpte jag 2 skärp, en t-shirt, en Adidas jacka och en strandklänning som man även skulle kunna ha på sig på fest...!!

Det var det hele...Jag är i alla fall supernöjd!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se