SJUK (T)

Anledningen till mitt ICKEBLOGGANDE den här veckan är att jag verkligen inte orkat. Är nämligen inte så pigg... Det började redan i lördags att jag hade jordens MEGA huvudvärk och lite ont i halsen..... Var ju hemma hos Marcus och jag la mig och sov en stund. Det sluta med att han la sig bredvid mig och somna han med. 17.30 skulle vi ha besök på middag. Vi vakna när hon plinga på dörren... SHITT POMMES!! Utan huvudvärk men fortfarande ont i halsen. Middagen var förövrigt jättetrevlig trots oförberett... he he!! Sånt som händer.

Fortsättningen av helgen och veckan har varit att halsen har eskalerat vad gäller värken. Och som det är nu och varit resten av veckan är att jag knappt kan äta eller dricka. Tar jag en värktablett hjälper det i nån timme och sen är jag precis lika öm igen, eller öm är faktiskt lite underskattat, JAG HAR RENTUTSAGT SKITONT...!! Kollat mig lite genom jobbet så man inte har halsfluss eller så men det har inte visat nånting. Idag stod jag inte ut längre så jag ringde min vårdcentral och fick en tid i eftermiddags. Berättar min historia för läkaren och när han tar på min hals hoppar jag i taket. Så satans SJUKT ont halsen med. Har aldrig varit med om nåt liknande.

Diagnos: svalgkatarr

Åh vad bra, jätteskönt att jag fick veta vad det är.

Behandling: INGENTING... What the fuck...!! Inte ens nåt smärtstillande. Hade lätt kunnat klunka i mig vilket rävgift som helst bara jag slipper denna smärta...

Prognos: 3 veckor innan man kan bli frisk... HALLÅ, 3 VECKOR... Hajjar ni!! Jag börjar min semester på måndag och den varar i, precis, 3 veckor. Gud är inte på min sida just nu...!!

              

Och det värsta av allt... Nu är det snart midsommar och jag och en kollega ska bjuda på lite midsommarfika i morgon då vi två går på semester. Köpt MASSOR av jordgubbar. Kunde inte motstå när jag väl kom hem så jag tog en. Men tji fick jag... Åh det rev och sved i halsen. Så iår lär det bli en jordgubbsfri midsommar, tror att även sillen kan vara för skarp och definitivt nubben.

Glad Midsommar på er... Själv ska jag nog gräva ner mig och gräva upp mig igen lagom tills jag ska börja jobba igen. Nä, jag är absolut inte bitter...!!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Nubben kommer bara & hjälpa ;)

2011-06-22 @ 20:34:45
URL: http://weberg.bubbelroom.se
Postat av: Maria

Ha ha... Ja du tror det... Kanske till och med kan bedöva... Det har jag inte tänkt på... Men SATAN i GATAN vad det kommer svida...!!

2011-06-22 @ 21:44:21
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Åsa Häll

Stackare! Hoppas du snart känner dig bättre! Kram

2011-06-22 @ 22:46:20
Postat av: Helen

Ett lite tips som jag har fått är att ta en panodil och en ipren, de tilsammans gör susen. Hoppas att det ska hjälpa dig lite. Trevlig Midsommar och Krya på dig. Kram

2011-06-23 @ 09:23:31
Postat av: rosi

tack för inbjudan, jag kommer. kan man boka en sovplats?

2011-06-23 @ 20:41:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se