Sommar

Nu har sommaren äntligen kommit. Och det med besked...!! Jag ska absolut inte klaga, men fy farao vad det är varmt. Fast på ett sett har jag riktigt längtat efter det här vädret så jag ska va nöjd, och jag njuter när jag är ute.

Idag hade mamma bokat en tvättid i tvättstugan. Hon är som sagt nyopererad i knät så jag fick hugga in och hjälpa henne. Då kom dom där minnena tillbaka när man själv bodde i lägenhet och tvätta i tvättstugan, hur jäkla skönt det var att få allt rent på en gång. Nu kan man ju bara tvätta en till två maskiner åt gången och vänta emellan tills det torkar!!

                                

Efter tvättstugan begav vi oss iväg till Chili!! Så rolig affär. Och till min stora glädje öppnar dom hemma på Väla snart!! Wihiiii.... Dom har ju MASSOR av fint!!

Sen körde vi och hälsa på mormor och morfar som dessutom bjöd på middag. Även fast mormor har blivit så skruttig så lagar hon ändå mat och håller på. Det går inte lätt för henne men det går i alla fall!! Supergott blev det och till efterrätt blev det äppelpaj med grädde!!

Nu har vi handlat jordgubbar och glass som vi ska kalasa på till Allsång på Skansen!!

                                   

Sen är det sängen som hägrar. Mår nog inte så bra, men det får gå över. För i morgon ska jag hem till Helena och Fredrik och titta på deras lilla Moa... Ja, titta, jag lär ju knappast få gosa med henne som jag låter just nu!! Snyft!!
Men mysigt ska det bli hur som helst!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se