Turkland!!

Kan inte riktigt skryta med den ihärdiga uppdateringen den här veckan som varit... Orsaken är ju att jag varit på semester i Turkiet, eller Turkland som jag råkat säga hela tiden, mest på skämt med dom i min närhet men blivit så ofta att jag sagt det utan att tänka mig för... He he!! Nu är vi i alla fall hemma igen och vi har haft en underbar vecka..!! Har tagit en massa bilder (såklart, vad annars när det gäller mig). Dessvärre är det väldigt många som jag inte vet om dom vill va med på bild eller ej så det kommer bli ganska många bilder på mig och Marcus. Vi var nämligen ett helt gäng som åkte ner. När vi åkte ner var vi 7 st som åkte samtidigt. Väl nere i Turkiet var där ytterligare några som redan var där plus att det kom ner fler under veckans gång. Så allt som allt tror jag vi var närmare 17 st därnere... Syftet till varför vi åkte var nämligen att vi var bjudna på 50 årsfest...

Här kommer ett bildregn på vår vecka... Ska försöka dela upp det hela en aning...!!

LÖRDAG

              
        Lilla Daisygumman ville nog följa med till värmen... Men hon fick tyvärr stanna hemma...!!

              
             Då var det dags att lämna Sverige... Tog Öresundsbron över till Köpenhamn...

              
                                  Förväntasfulla på flygplatsen i Köpenhamn!!

              
Träffade Carro med familj som var på väg till Mallis... Hoppas ni hade det lika trevligt som oss!!

              
                                                    Äntligen på väg...

När vi kom ner till Turkiet och Alanya stod regnet som spön i backen och det var mega åska... Har aldrig varit med om värre åska någonsin i mitt liv. Hela himlen lös upp för varje blixt som slog ner och det var inte bara en blixt... Dom kom överallt och hela tiden!! Lite kusligt, men ändå rätt mysigt!! Väl framme på hotellet väntade våra vänner där. Vi beställde in lite mat, alla vet ju hur god flygplansmaten är...!! Gick och la oss ganska tidigt för att vakna till ett strålande väder...

SÖNDAG

...trodde vi!! Vaknade av att regnet smattrade på fönstret. Fick mega ångest och började drömma om att jag sulle va likblek när vi kom hem till Sverige igen...!! Hur som helst så lättade vädret en aning och vi åkte iväg på en inplanerad brunch inne i Alanya... SÅ FÖRBANNAT GOTT!!! Och saken gjorde inte bättre att vädret blev bättre och bättre ju längre in på dagen vi kom...

              
                    Utsikten från vårt hotellrum, grått och mulet... Ingen bra start...

              
                         Taget i hamnen inne i Alanya där vi var och åt brunch...!!

              

Resten av dagen spenderades först med shopping inne i Alanya medan Marcus var hos barberaren.... Han hade odlat håret väääääldigt länge innan resan!! Så det var verkligen på tiden... Och mycket bra blev det. Han tog sig även en rakning med kniv... Skulle jag ALDRIG våga...!!
Sen åkte vi tillbaka till hotellet för bad i poolen då solen äntligen var på vår sida och lös resten av semestern!! SKÖNT... Ångesten försvann lika fort som den kom!!

MÅNDAG

Kommer egentligen inte ihåg vad vi gjorde just på vilken dag. Men vi var i alla fall i poolen som vanligt och på kvällen blev det god middag ute på stan. Vi bodde i Oba som låg ca 3 km utanför Alanya. Även där fanns affärer och restauranger så man slapp ta sig in i Alanya varje kväll...!!

              
           Nyss uppkommen ur vattnet!! Ha ha ha... Var bara tvungen att lägga ut den här!!

TISDAG

Poolen som vanligt!!
              

Låter kanske tråkigt med att vi alltid var vid poolen. Men vi var så många som kände varandra på hotellet så det blev så familjärt, man gick och lullade omkring hela tiden. Man kunde sitta och prata lite med vem som helst, man kunde ta ett dopp, om man ville va själv bara la man sig och sola eller läste en bok. Det var otroligt mysigt att vara så många.

På kvällen var vi bjudna på grillkväll hos hemma hos våra vänner, i deras hus...!!
Och som jag skrev innan vill jag inte lägga ut bilder på några då jag inte vet om dom vill vara med...!! Så det får bli på mig och Marcus igen!!

               

ONSDAG

Poolen...
              
              

Vi var och käka en av alla kvällar och jag tänkte att det räcker med en förrätt till mig... Så jag valde kyckligvingar...

              

Men hallå... ÄR DET HÄR EN FÖRRÄT...?? Det var ju för fasen som en huvudrätt, bakom salladskålen ligger nämligen klyftpotatis... Mätt blev jag i alla fall... Fick såklart lämna mat med...!! Men förbannat gott var det i alla fall!!

TORSDAG

Idag åkte jag och Marcus själva på egna äventyr... Vi åkte upp med taxi till bergen där dom hade bergsvattenskällor man kunde bada i och sitta på små fastankrade flottar och bara njuta av tillvaron... Det gjorde vi på tu man hand...!! Så mysigt!!

              
              
              
              

En underbar dag...!!

På kvällen var det dags för vårt mål med den här resan... 50 års festen!! Tyvärr blir det inga bilder därifrån men garanterar att det var en fantastisk fest..!!

FREDAG

              

Ja ni ser rätt... STRANDEN!!! Vi kunde ju inte åka hem utan att ha varit på stranden... Så på fredan packa vi strandväskan och gick dom 150 metrarna ner till havet... Såå skönt i vattnet...!! Desvärre var det väldigt stora vågor så jag höll på att spolas med ut i vattnet!!

Detta har varit en underbar vecka... Ville absolut inte åka hem...!! Men när man väl var på väg och satt på flygplatsen kände man ändå att det skulle bli rätt skönt att få komma hem!!



Kommentarer
Postat av: Anita (zizzi)

Så fina bilder på er, ser ut som ni har haft det supermysigt.

Kramar

2011-06-06 @ 22:48:26
Postat av: Mojjan

Så mysigt ni verkar ha haft, fina bilder ju.

2011-06-07 @ 11:33:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se