Asså vilket drinksnack...

Zandra berättade för mig för ett tag sen att hennes faster hade drinkafton... Där alla som kom skulle bjuda på en varsin drink. Så fick man se vilken som va godast...!! Och drinkar är nåt jag tycker man dricker alldeles för sällan, eller rättare sagt ALDRIG. Jag kan inga recept på drinkar och vill helst inte att det ska va så krångligt. Oftast är det ju så många olika ingredienser i en drink och då måste man köpa så många flaskor som sen kanske bara står...!!

Men på jobbet häromdagen satt vi och prata om just det, DRINKAR!! Vi prata en massa till en av oss, kommer dock inte ihåg vem, sa att det finns färdigblandad COSMOPOLITAN. Sån som dom dricker i "Sex And The City" och den är ju fullständigt SVIIIINGOD!! Därför körde jag till systemet idag och köpte mig en sån...

              

Har ingen aning om hur den smakar... Den riktiga drinken är ju jättegod (har väl i ärlighetens namn bara druckit den 1 gång innan men just den var ASGOD) så jag hoppas ju verkligen att den här är lika god!!
I morgon får jag svaret!!

Nu ska jag gå och packa... Ska hem till Marcus i morgon direkt efter jobbet...!! Slutar 12.45 och ska bli sååå skönt!! Sen åker han till fjällen tidigt på söndag morgon så det blir en kort helg vi kan ses...!! Han åker vid 4 tiden söndag morgon och jag sover kvar men går definitivt inte upp vid den tiden en söndag!! ALDRIG!!

Nähä... Packa vareja...!!


Kommentarer
Postat av: Jönsen

Jag ser fram emot drinkkväll hos dig ohlsen! ;P

2011-03-31 @ 22:14:22
Postat av: Hella

Tja. Vart ifrån hade din mor köpt telen?

2011-04-01 @ 08:09:09
Postat av: Maria

Självklart Jönsen...

Hella, på dustinhome.se eller nåt sånt!!

2011-04-01 @ 22:59:43
Postat av: Helen

Halloj, här är en god drink som är lätt att göra. Absolut Päronvodka, pressa i lime, mycket is och Ginger Ale....Skål på dej. Kram

2011-04-04 @ 11:41:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se