Kär och Galen!!

Måste få bekänna en sak... En sak som jag idag har hållit lite för mig själv men ändå inte i 4 månader. För 4 månader sedan träffade jag en ny kärlek i mitt liv. Vi träffades på det idag vanliga sättet, NÄTET!!

Det har varit en riktig berg och dalbana i livet efter jag träffat honom, mycket känslor som svajar inombords. Jag träffade honom i November och har enbart talat om detta för mina allra närmaste. Har inte gått ut med det varken här på bloggen eller på facebook. Jag har helt enkelt velat ta det lite lugnt och se vad det skulle utväcklas till. Känner nu att det är nåt jättebra och jag mår som en prinsessa i hans sällskap. Blir till och med lite bortskämd. Vilket ju är underbart!!

Han med stort H heter alltså Marcus och är 35 år. Bor på vackra Österlen utanför Kivik.



                    Jag mår fantastiskt bra i alla fall och är världens lyckligaste...

Nu har ni i alla fall anledningen till mina ibland dåliga uppdateringar här på bloggen. Speciellt helger... Försöker åka hit till honom i allafall varannan helg, ibland oftare. Eller han till mig!!

Nykära som vi är har man ju dock lite svårt att slita sig från varandra och vill helst umgås dygnet runt.

Och som sagt firar vi 4 månader idag. Om det nu är nåt att fira. Han är fiskare så vi åkte till Skillinge som ligger utanför Simrishamn och hämtade hans båt. Tog en tur hem på en sisådär 3 timmar i sviiiinkalla vindar!! Där ute på havet kom vi på att det ju faktiskt var den 20 Mars och att vi hade vår dag idag. Så romantiskt var det med det...!! Ha ha!!

Då vet ni min lilla secret...!!


Kommentarer
Postat av: Helen

Som sagt efter Regn kommer Solsken. Vad jag är glad för din skull, som sagt livet måste gå vidare. Härligt med pirr i magen och nu när våren o sommaren kommer kan allt bara bli bättre. lycka till.Kram <3<3<3

2011-03-20 @ 18:35:48
Postat av: Jönsen

gilla =)

2011-03-20 @ 20:27:15
Postat av: Maria

Tack gulliga ni!!!

2011-03-20 @ 21:52:27
Postat av: Ingela

Inte var dag man ser kusinen på bild på en blogg!!

Snyggt foto. Lycka till//Ingela

2011-03-21 @ 20:58:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se