Fullspäckat schema...

Den här helgen har jag haft fullt upp från det jag sluta jobbet i fredags till nu. Och roligt har jag haft...!! Precis hela tiden!!

I FREDAGs körde jag direkt hem till Rikard och Zandra på middag. Zandra slog på stort och bjöd på trerätters...!! Supergott. Förrätt fick vi en liten tapastallrik med serranoskinka, tomatsalsa och kronärtskocka... Sviiingott!! Varmrätt blev det fläskfilé i ugn och grönsaker i ugn och till efterrätt chokladmousse...!! Allt var supergott och hon gjorde så fint och la upp allt på tallrikarna ute i köket, som på restaurang. MYCKET trevligt!!

Igår, LÖRDAG, drog jag och Zandra till ULLARED!! Vi körde vid 8.30 och var framme vid Gekås kl 10!! In och shoppa en massa... Först går man alltid ner på nedervåningen, men där är inget roligt längre då dom tagit bort elektronikprylarna, film och musik... Så det är inte så spännande nu för tiden!! Sen upp igen (då man ändå alltid MÅSTE ner på nedervåningen bara för att det SKA va så) och plocka på sig sånt nödvändigt som schampo, tvättmedel, sköljmedel, fryspåsar etc... Vi arbetade oss längre och längre in i butiken tills vi kom till damavdelningen. Där gick vi loss som två galningar. Plagg efter plagg plockade vi på oss tills vi skulle prova. Jag som inte riktigt vet vad jag har för storlek måste nämligen prova ALLT... Vi såg helt plötsligt kön till provrummet, men shit pommes... Vi bestämde oss för att ställa oss i ett hörn och prova utanpå våra egna kläder... Gick bra tills jag skulle prova en klänning... DEN VAR TAJT!! Men ha den var ju tvunget... Det gick bara inte att hänga tillbaka den...!! Provade även hemma sen utan nån tröja under men det var tajt ändå.
Här kommer faktiskt bilder på det jag handlade... Kläderna alltså...!!

              
Här är den berömda klänningen... Kunde inte ha den egentligen, men efter man tryckt på sig den med skohorn så funkar allt...!! Ha ha!!

              
              Ett jättefint linne, passar dock inte till mina bruna mjukisbrallor...!! Ha ha!!

              
En sommarklänning som jag då rakt inte tänker använda som klänning, däremot med ett par jeansshorts kanske...

              
                     Ser ut som en pyamas på bild, men detta är ett av favoriterna...

              
           Min absoluta favorit... Texten är "Paris" och är fylld med paljetter...!! LOVE IT!!

              
                 En till favorit... Vit bolero, Tack Zandra för att du hitta den till mig...!!

              
Hittade faktiskt en till vårjacka... Den jag köpte i veckan visade sig va ganska tunn. Så det fick bli en tjockare...!!

Det var det det...!!

På kvällen var vi på restaurang Tegel utanför Helsingborg. Jag, Marcus, Rikard och Zandra. Och det var då första gången dom träffade Marcus. Jag var skitnervös...!! Varför vet jag inte, men fjärillarna fanns där i magen i alla fall... Det visade sig vara helt onödigt att va nervös. Det gick jättebra. Känns super...!!

Idag har jag och Marcus bara tagit det jättelugnt. Sov till 11, när vi vakna hade mamma skickat ett sms och påminde mig att ställa om klockan. Då var ju klockan helt plötsligt 12. Herregud. Halva dagen hade ju gått gubevars... Hur som helst drog vi till Väla. Där gick vi mest och strosa vi hitta varsina par skor.

När Marcus åkte hem vid 16 tiden fick jag ett ryck... Började rensa ur alla gamla kläder och slängde ner dom i 2 stora sopsäckar som jag ska ta med upp till Uppsala...!! Mamma o moster ska få kolla om det är nåt dom vill ha...!!
La undan 3 par byxor som jag var bombsäker på att jag kunde ha fortfarande. Så det var ju onödigt att slänga med dom. Men tji fick jag...!!

              
              
                                                           SINNES JU!!

Dessa kunde jag ha förra sommaren, men dom satt fruktansvärt tajt, både i magen och över rumpa och lår!! Kan jag inte riktigt påstå att dom gör nu...!! He he!!

Så nu har jag vikt in allt jag handlade igår och lagt in snyggt i garderoben. Byrån ekar fortfarande tom. Men jag och Marcus ska till Ullared senare i vår innan vi ska till Turkiet i maj. Så det lär ju fyllas på...!!

Nu blev detta ett alldeles för långt inlägg... Men så är det när man inte hunnit med det under helgen!!

Häpåer...!!


Kommentarer
Postat av: zandra

Fina kläder!!1 och sinnessjukt att du gått ner så mycket och fortsätter så...du är sååå duktig!!

2011-03-27 @ 22:39:47
URL: http://writtenbyzandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se