20 000 mila service...

Nej, jag har INTE gjort en service på bilen... Utan mer en helkroppsrenovering...!! Nästan i alla fall!! Var på Posh Shop idag hos Sandra och Louise, Sandra gjorde mina naglar, blir ingen bild för jag har gjort likadana som jag haft hela tiden nu, bara ett lite annat mönster på ringfingrarna...!! När jag var klar där hoppa jag in i provrummet och provade en hel del kläder. Hittade bland annat en strandklänning, kan behövas till Turkietresan.  Nåt enkelt att bara kunna dra på sig snabbt!!
Hade kunnat köpa det mesta jag provade, bland annat ett par bagyjeans, men det får vänta. Har byxor nu så jag klarar mig över sommaren.

Sen var det dags för vaxning.... Tanken var att vaxa benen men jag ballade ur däremot har jag lite mörka hårstrån på ryggen som jag inte tycker är så roligt att ha, så dom åkte väck... Och sist noppades ögonbrynen, så nu är man fit for fight för semester!! Känns skönt faktiskt. Jag är så taggad så jag är sugen på att börja packa. Kanske lite tidigt MEN JAG VILL ÅKA NUUUUUU!!!

              

Men som vanligt lär man ju packa alldeles för mycket!! Men jag SKA inte ha för mycket med mig... Det är bara så!! YEAH RIGHT!! Väskan kommer förmodligen se ut nåt liknande som på bilden...!!

Nu ska jag sluta blogga för idag och umgås med mojjan...!!


Kommentarer
Postat av: Karro

Hej Maria:)Bara jag som kikar in på din blogg lite.Så många fina bilder,och va extra fin du va på en konfirmation du va på:)Hoppas vi kan ses hos Hella,kanske när bebben kommer?Kraaam

2011-05-17 @ 22:36:04
Postat av: Maria

Tack Karro!!

Klart vi måste ses.. Jag tänkte komma upp i sommar när dom fått barn!! Så då kanske vi kan slå ihop det...!!

Kram

2011-05-18 @ 11:52:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se