FROST...

I helgen gjorde ju jag och M i ordning en del av min trädgård. Jag blev verkligen supernöjd med resultatet och det känns helt plötsligt riktigt roligt att komma hem igen... Gjorde ju även mig till och köpte blommor till mina krukor som ni sett på tidigare bilder. Allt är ju frid och fröjd so far... Tills jag vaknar måndag morgon och ser att det är FROST ute.. MINUSGRADER= Skrapa rutor på bilen= frusna blommor..!! FAAAAN!! Mina fina blommor!! Men så tänker jag att dom kanske mot förmodan eventuellt möjligtvis kanske kan klara sig...!! Tills jag vaknar tisdag morgon, FROST IGEN!! Ok, överlever dom den behandlingen så finns det väl inget som kan ta död på dom... Och det passar ju mig som handen i handsken!!

Var förövrigt till affären igår och hittade den här nyheten... Jag vet att det förmodligen är en gammal nyhet men det struntar jag i...!!

              


Ikväll har jag träffat Zandra på Väla i vanlig ordning. Det var längesen vi bara satt hon och jag och bara snackade. Så det var verkligen på tiden!! Alltid lika trevligt att träffas!!

Men herreminje... Höll på glömma!! Innan idag höll jag på att städa (slutade 12.45 idag) och när jag började bli klar och äntligen kunde få sätta mig och njuta av mitt nystädade hem så känner jag hur det kittlas under min BH. Tänker att det är ett hårstrå, ett rätt så vanligt fenomen när det gäller mig..!! Men det försvinner aldrig och killandet flyttar på sig. Då lyfter jag på tröjan och ser hur nåt kryper ner I MIN BH!! Men FATTA vilken panik jag får och står och viftar med både ben och armar för att få bort den. Såg hur den försvann in i min kupa och jag försöker döda den genom att slå på mig själv...!! Tillslut känner jag återigen hur den börjar krypa vilket gör att jag även denna gång börjar vifta frenetiskt... Ser hur det kryper mot armhålan och DÄR... BORTA!! Har ingen aning om var den tog vägen. Vet fortfarande inte... Ställde mig i hallen med mina gympadojor på (för att jag snabbt skulle kunna stampa ihjäl den om den trilla ner på golvet) och drog av mig tröjan, INGET KRYP, kasta av mig min BH, INGET KRYP DÄR HELLER!! Men säg mig då, VAR TOG DEN VÄGEN DÅ??? Det har kliat på mig hela eftermiddan bara för det. Även om jag bytte kläder. Dom jag hade på mig innan ligger i en hög på golvet i sovrummet i väntan på att få tvättas... Ha ha ha!! Vilken berättelse, men tyvärr sann...!!

Har inte mycket mer att skriva mer än att jag längtar till helgen då jag äntligen får träffa han med stort ♥ H ♥ igen!! Hi hi!!



Kommentarer
Postat av: Anonym

UPPDATERA TACK!!!!!!!!!!!!!=)

2011-05-10 @ 09:01:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se