Heldag i Höganäs...

Igår tillbringade jag hela dagen i Höganäs... Hämtade upp Zandras syster Angelica i Åstorp först för att sen köra mot Höganäs. Vårat mål var, LAGER 157. En nyöppnad "outlet" i Höganäs med massor av kläder... Märkeskläder för halva priset. Provade massor, provade och provade och provade... Kunde inte ha NÅT... Hur roligt var det egentligen. Kände mig som en jätte som gick omkring i en krymplings värld... Alla kläderna var upp till storlek L och jag måste fortfarande ha XL. Blev lite förvånad att kläderna "bara" gick upp till L då dom flesta jag sett gått till XL i andra butiker. Jaja... Men jag kom i alla fall inte hem helt lottlös... Hittade en tröja som jag faktiskt kunde ha och sen, bara därborta såg jag nåt som hängde och bara ropade "Maria, prova mig..." Ja tjena sa jag, tror du att jag ska kunna få på dig så kallas jag för Orvar eller nåt... Det var precis en sån jacka som jag ALLTID velat ha, eller ja, i väldigt många år i alla fall... En svart skinnjacka med muddar på ärmarna och i jackslutet...!! Fanns såklart endast i L (som största) Men men tänkte jag, provar man inte vet man inte.

Resultatet vet dom flesta redan...

              

Jag köpte den såklart...!! Är så glad att jag kunde ha den... Den ska slitas med hälsan...

Just nu håller jag för fullt på att packa... Åker ju till Turkiet på Lördag, om inte det där sablarns askmolnet sätter käppar i hjulet för oss...!! Då jädrar är det en som blir arg... JAG!! Som man längtat till hela den här resan så kanske det bara skiter sig... Jaja, inte måla fan på väggen i förväg...!!

Nähä... Packa var det ja...!!

Häpp häpp...


Kommentarer
Postat av: sara olofsson

Misströsta inte sockertopp! Du ska ju ändå inte ha XL i dina kläder senn ju!

kram

2011-05-23 @ 21:42:44
Postat av: Carolina

Åh de jackorna är sååå snygga.. Vad fick du ge för den där?? Letar oxå efter en sådan!



Fin blogg du har btw.. =)

2011-05-24 @ 10:48:34
URL: http://www.ekorrensvardag.blogspot.com
Postat av: Maria

Tack Sara... Nej jag lovar att jag inte ska hänga läpp... men det känns inte så kul nu när man kommit så långt...!!

Tack Carolina, jag betalade 400:- på lager 157 i Höganäs. Superskön!!

2011-05-24 @ 15:05:18
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: ME

Finns även på postorder företaget Bonprix.se gör inte reklam. Men köpte min exakta nyss där för 400kr går upp till storlek 48. Jag drar 50-52 i vissa fall upptill :) Super nöjd för jag har också suktat i evigheter efter en sån :) Söt du var förresten.

2012-01-02 @ 21:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se