Helgen som varit...

Det har ju inte bara varit Valborg i helgen. Det har ju varit helg med. Jag menar man har ju inte BARA firat valborg hela helgen!! Det började med att jag fick ett meddelande på min telefonsvarare i onsdags när jag var på jobbet. Det var min Marcus (M) som pratade in ett meddelande där han sa att han kommer hem till mig fredag till söndag. ÅHHHH!! Jag blev så glad!! Våra planer var att inte ses den här helgen men så blev det som tur var inte. Efter att ha umgåtts så många dagar i sträck under påsken fick man mersmak och vi kunde inte vara ifrån varandra. Hi hi!! Är man nykär så är man!!

Jag slutade tidigt i fredags och även M fick gå tidigare. Så när jag kom hem var han redan hemma hos mig. Jag hade i och för sig varit inom affären och fajtats med alla som handlade inför valborg.
Den här helgen skulle vi arbeta och göra i ordning min trädgård så gott det går. Vi har plockat endel ogräs i mina "rabatter" vid husväggen och sen lagt på singel. Blev så fint, vilken skillnad det blev!!

              
              
              
              

Vilken skillnad det blev. Jag känner mig mycket gladare när man ser detta istället för igenvuxet med ogräs.

Men även mina dörrar behövde sig en omgång. M målade dom svarta, och DET var välbehövligt..!!

              
              

Sicken skillnad. Behöver dock målas en gång till, det hanns inte med riktigt då det började regna idag..!! Vi började dagen idag med ett besök på Väla för att uträtta några ärenden.

Nu har M åkt och... Alltid lika tråkigt, men jag fick rycka upp mig och började plocka lite härhemma och satte ut mina fina blommor jag köpte som jag ska ha här inne i huset. Dom andra var döda!! He he...

Nu ska jag hålla söndag och bara slänga mig i soffan och invänta Big Brother!!


Kommentarer
Postat av: Jönsen

Tjusigt Ohlsen! Duktiga ni varit! =)

2011-05-01 @ 21:28:09
Postat av: Mojjan

Va fint det blev nästan som ett nytt hus.

2011-05-02 @ 14:09:40
Postat av: Maria

Ja jag är jättenöjd..

2011-05-02 @ 16:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se