I´m back...

Jo men jisses... VERKLIGEN inte hunnit blogga, och dessvärre såg jag att jag inte gjort det sen den tredje maj. Men det roliga med det är att jag ändå haft ca 12 personer som gått in och kollat ändå varje dag. Strongt tycker jag, men nu är jag på banan igen!! Det roliga för mig och det tråkiga för er är att min älskade mamma kommer och hälsar på mig på torsdag och är här nere heeeeela nästa vecka!! Kan ju förvarna redan nu att det kanske inte blir så värst mycket uppdateringar då, men gör såklart mitt bästa!!

Nu ska vi se... Ska försöka komma ihåg allt jag gjort den den 3:dje!! Mäh... kolla precis, det är ju för fanken prick en vecka sen... Aja! Man kan inte va på topp jämt!!

ONSDAG

Jobb till 17... Hem och blogga, men nähä, gjorde jag inte det. NÄ!! Det var då jag hade skrivit ett helt inlägg och när jag publicerar så kommer det upp att sidan inte kan visas!! Blir jag galen då eller blir jag galen!! Nä, jag blir GAAAALEEEEN!! Då blir jag arg och släcker ner hela datorn, tror tydligen att allt ska lösa sig då!!
Det jag skulle blogga om då var om dessa galgar...

              
              
Gjorda av kvinnorna i slummen som bor i Thailand. Pengarna (100kr per paket) går direkt till det projektet.


TORSDAG

Jobbar till 17... Hem och kollar runt lite på datorn innan jag tänkt blogga och göra middag. Men blir istället skrämd till tusen av nån som, inte knackar, utan mer slår på mitt gavelfönster och gömmer sig sen, blir aprädd och undrar vilken idiot som nu vill stjäla nåt (har ju redan blivit bestulen på min GPS), nej då var det ju bara söta Zandra och Rikard som kom på besök!! Hur trevligt var inte det...!! Vi bestämde oss för att beställa lite på mat Rackis i Klippan. Sagt och gjort. En stund senare satt vi och käka hur god mat som helst. Alltså, INGEN BLOGG!!

              

FREDAG

Jobb till 17... Egentligen hade jag tänkt gå redan 16.30, men strax efter 16 kommer det in ett akutfall så det hanns inte med. Kom inte iväg förrän 17.10!! Kände att jag inte riktigt kunde lämna sköterskan helt själv, var lite taksigt i så fall...!! Direkt efter jobbet åkte jag till Marcus. Stannade på affären och handla kött och potatis som vi skulle grilla. Vi hade bjudit lite folk på kvällen. Kom fram vid 19 tiden, EFTER att gästerna kommit!! Ha ha!! INGEN BLOGG

LÖRDAG

Inget jobb... Vi var däremot bjudna på konfirmation i Simrishamn. Marcus kusinbarn Fanny konfirmerades.

              
              
              
              

Det var jättetrevligt. Efter kyrkan åkte vi hem till dom och blev bjudna på underbar mat. Så förbaskat gott!! Man hade lätt kunnat äta ihjäl sig, tur man opererat magsäcken så det inte går!! Ha ha...!!

På kvällen var vi bjudna på en annan middag. Så det var bara hem och svida om och sen vidare igen!! Det var oxå riktigt trevligt och god mat där med. Desvärre var det trerätters och maten var redan upplad så jag blev jättemätt innan jag ens börjat på varmrätten. Lite jobbigt att behöva lämna så mycket mat. Men går det inte så går det inte...!! Var ju tvungen att poängtera att det inte var äcklig mat utan att det faktiskt var fullt!!

En lite rolig sak vi gjorde var att testa hans alkomätare. Jag som tog ett par glas vin på konfirmationen och sen fortsatte att dricka vin på middagen på kvällen tillsammans med en snaps. JAG hade lägst promillehalt i blodet än dom som enbart druckit på kvällen. På mig lös det grönt och dom andra blev röda!! HA HA HA!! Nån som vet var gränsen i Sverige går då man får köra bil?? Inte för att jag skulle våga köra den dagen men bara för mitt eget intresse!!
Av denna dagen att dömma... INGEN BLOGG!!

SÖNDAG

Iväg med ett par kompisar till Marcus på lite korvgrillning ute i naturen. Riktigt mysigt. Vi satt och grilla korv. Och dom hade med sig en massa, sallad, grillad kyckling, baguette etc etc. En riktgit mysig picknick med andra ord!! Började blåsa lite kallt så vi åkte tillbaka hem till Marcus. Satt och snacka lite tills dom åkte hem vid 18.30 tiden. Hade egentligen tänkt att åka hem på kvällen, men jag kände mig bara jätteseg och ville stanna kvar hos Marcus en natt till. Vi hade inte varit ensamma på hela helgen. Man behöver sånt också. Så vi bestämde oss för att beställa en pizza och sen bara slappa och mysa i soffan. INGEN BLOGG!!

              

MÅNDAG

Upp 04.30 och körde vid 05.30. Hann bara mellanlanda hemma och dumpa av mitt bagage och sno åt mig en matlåda från frysen. Upptäcker på jobbet att jobbarkläderna ligger hemma...!! Fasen, fick anväda dom jag hade förra veckan, känns inte så roligt, men vad göra!!
Jobb till 17... Hem till Rikard och Zandra på grillmiddag. Hem och handla och prata i telen för resten. INGEN BLOGG...

TISDAG

Jobb till 17... Direkt till Väla för en fika/middag med Zandra!! MYCKET trevligt!! Iväg och handla till jobbet på Maxi, hem och satte mig DIREKT vid datorn och började blogga...!! Vågar fasen inte föra annat utan att bli hängd på allvar!! Ha ha ha... BLOGGADE!!

Märker ni nu, NÄR hade jag haft tid för min blogg den här veckan!! Nä, jag tänkte väl det...!! Hoppas jag är förlåten efter den här ingående uppdateringen!!

Nu ska jag ringa Marcus, så det så...!!




Kommentarer
Postat av: zandra

Du är förlåten men gör ikke om de=)

2011-05-10 @ 22:19:04
URL: http://writtenbyzandra.blogg.se/
Postat av: Maria

Tack för det... Lovar att jag ska försöka... Att inte göra om det alltså...!!

2011-05-11 @ 12:53:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se