Jag har världens bästa mamma...!!

Kan ju inte med ord säga hur tacksam jag är över all hjälp jag fått av mamma den här veckan. Hon kom ju ner till mig förra torsdagen och varit hemma hos mig ända sen dess. Dessvärre åker hon hem i morgon igen och tyvär har jag jobbat hela veckan!! Men medans jag har jobbat så har hon städat mitt hem, tvättat ALL min tvätt jag haft i tvättkorgen, lagat mat... Och som om inte det vore nog så har hon dessutom rensat bort ALL skit jag haft i min tvättstuga... Helt otroligt. Där har varit väldigt mycket skit rent ut sagt. Jag levde tillsammans med en liten hamster innan som hade väldigt svårt att slänga saker. Och jag kan väl inte sticka under stolen med att jag var så mycket bättre själv. Allt kan va bra att ha...!! Är det inte lite så!! Men idag åkte skiten... Jag hade en frys som stod och tog en massa plats, en hurts med en massa papper i och en massa annnan skit som bara tagit en massa plats.

Nu är det borta... Idag kan jag till och med ha torkställningen uppställd därinne, det gick verkligen inte tidigare. Synd att jag inte har nån "före"bild för när det var som värst hade jag enbart en lite gång till tvättmaskinen så jag kom åt att tvätta åtminståne...!! Nu skulle man lätt kunna dansa en vals eller kanske en bugg... Ha ha!!

Här får ni resultatet i alla fall...

              

För er som inte sett hur det sett ut tidigare tycker kanske inte att det här är så märkvärdigt... MEN DET ÄR DET!! Jag lovar...

Och som tack för allt detta så var det minsta jag kunde göra att bjuda henne på middag ikväll inne i Helsingborg. Vi gick till vårt älskade Big Budda. Där är ju så underbart god mat så man baxnar...

Nu sitter vi här hemma, mamma sitter och stickar och jag sitter och bloggar, båda två är APTRÖTTA. Mamma för att hon jobbat hårt idag, jag för att jag jobbat hårt i veckan plus att det blivit sena kvällar och tidiga mornar...!! Så därför är det riiiiiktigt skönt att få va ledig i morgon och bara få sova ut en morgon!!

Hej hopp, nu är det snart läggdags...


Kommentarer
Postat av: Zandra

Meeeen hallå varför har du inte sagt att där va golv i din tvättstuga=)

2011-05-23 @ 08:21:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se