Ljuvliga lördag...!!

Har egentligen inte haft en sån jätterolig lördag om jag får säga det själv. Men jag har ändå lyckats sysselsätta mig. Och tur är väl det...!! Mamma ringde kl 9 i morse, gud så skönt för jag hade inte ställt nån klocka... Hade hon inte ringt kanske jag hade sovit än... He he.. Nej det tror jag väl inte riktigt men ändå!! Efter frukosten, som intogs på en liten pall i solen mitt på gräsmattan!! Hade ingen sol på min altan så då tager man vad man haver. Fick sällskap av en liten äcklig snigel som drog sig längre och längre ifrån mig... Och tur var väl det. Efter det målade jag mina dörrar. Marcus hade ju målat ett varv men behövdes ytterligare en omgång. Så det tog jag tag i...

              

Just på den här bilden ser det bara ut som jag målat översta delen av dörren... Men det är skugga från taket, jag HAR målat hela, jag lovar!!

Sen slängde jag mig i en solstol och sola ett tag. Så underbart. Men det är fortfarande ganska kallt i vinden när solen går i moln, vilket den gjorde ganska många gånger, vilket resulterade i en knottrig kropp... Min kropp... Hrm!!

Pratade med Zandra och blev bjuden över på middag ikväll tillsammans med deras vänner Robban och Sofie...!! Ska bli kul att träffa dom, det har jag nog inte gjort på mer än ett år i alla fall... För dom har en dotter som fyllt ett år och henne har jag aldrig träffat!!
Zandra fråga om inte jag vill baka en kladdkaka... Och självklart kunde jag det. Det är nåt jag kan baka i min ugn... Den blir riktigt kladdig och god eftersom ugnen är gammal och tar evigheter att göra nåt i den...!!

Men innan fick jag åka till affären, hade inget smör hemma till baket. Där köpte jag även dessa små söta rackare!!

              

Köpte schampo, tandkräm och hårspray tills vi ska på semester... SÅ SÖTA FLASKOR!! Nu är jag fit for fight för resan... Snart i alla fall... Behövs nog ganska mycket till egentligen...

              

För resväskan ekar ganska tom...tom...tom... Men inte länge till... Jag har ju alla kläder upptvättade så jag ska ta lite pö om pö i veckan och packa i lugn och ro så man inte onsdag kväll kommer på att man glömt att packa, åker nämligen direkt efter jobbet på torsdag till Marcus, så innan dess MÅSTE allt vara packat och klart...!! Mamma sa en jättebra grej, tyckte hon!! När jag packat allt jag skulle ha med mig skulle jag ta bort hälften av det... MEN HALLÅ!! Det GÅR VERKLIGEN INTE!! Sa till henne att då packar jag HELA min garderob och tar bort hälften av det, då får jag ju med mig det jag vill ha... Ha ha ha!! Bra va!! Men hon har faktiskt en poäng med det. Man packar ALLTID för mycket... Och man använder säkert bara hälften av allt man släpat med sig...!!!

Nu ska jag göra mig i ordning och börja bege mig till Höganäs för lite middag...!! Ska bli trevligt!!


Kommentarer
Postat av: Mojjan

Hallå, jag sa inte att du skulle packa allt, jag sa ta fram allt som du tänkt ta med och ta bort hälften, du får väl komma ihåg rätt unge.

2011-05-21 @ 19:13:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se