Min helg på Österlen...!!

Ok, som jag skrev innan så är ju mamma här på besök och uppdateringarna kanske inte kommer hagla... Så här kommer en lika grundlig uppdatering somm tidigare...!!

FREDAG

Mamma är ensam hemma hela dagen medan jag jobbar till 17, min tanke var att jag eventuellt skulle kunna smita redan kl 16 men det sket sig. Kom från jobbet 16.40, alltid något i alla fall!! Hem och hämta mamma, sen bar det iväg hem till Marcus där vi stannade hela helgen.

När vi kom fram blev det lite grillning, tyvärr var jag lite seg med kameran så det blev inga bilder från den kvällen!!
Men trevligt hade vi i alla fall och det är huvudsaken.

LÖRDAG

Vakna vid 8 vilket inte hör till vanligheten, och verkligen inte på en helg. Upp och underhöll mamma en stund tills Marcus gick upp. Åt lite frukost och hade en skön lördag med andra ord. På förmiddagen åkte jag och mamma till Bo Olsson i Tomelilla. Mest för att ha nåt att göra. Marcus hade lite annat att pyssla med så han stanna hemma.

När vi kom hem hade Marcus kastat ut ALLT inne i garaget och skurade därinne och städade. Då ser jag även hans motorcykel på uppfarten och ville testa sitta på den...!!

              

Så här långt gick det ju galant... Tills han började röra på monstret...

              

Lite ovant... Men det kommer nog bli väldigt roligt när man är mer van... Åkte ju en gång med pappa, men det var så länge sen så det kommer man ju knappt ihåg... Plus att man dessutom var lite modigare då...!!

På kvällen kom Marcus pappa Jan över och Jörgen, grillning även ikväll... Mamma hade gjort en jättegod potatisgratäng och grabbarna grillade fläskfilé...!! Jag skötte om allt det andra... Men även lite foton hann jag med...

              
              
              

Blev en lugn hemmakväll med andra ord... Och vinflaskan på borden är fortfarande oöppnad om ni ville veta det...

SÖNDAG

Hade bakat kalljästa bullar på lördagen innan gästerna kom. Dom skulle inte gräddas utan bara bakas ut och in i kylen över natten. Sen på morgonen skulle man grädda dom så man snabbt och lätt fick nybakta bullar...!!

              
Såhär blev dom, Marcus erbjöd sig innan bullarna var klara att åka och köpa nytt bröd hos bagaren, men ICKE!! Dom blev jättegoda förutom toppen på dom som blev stenhårda. Men men... Man lär sig av sina misstag...!!

Den här dagen tillbringades i lathetens tecken. Vi solade på altanen, jag och mamma körde till Simrishamn och handlade vi satt inne för det regnade, sen solade vi igen. Ena stunden kunde man sola riktigt mycket medans i nästa stund låg man med filt över sig..!!

              
              
              
              


Tack för mig... Den var denna helg...!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se