Lite bilder...

Det var ett tag sen jag la ut bilder på min lägenhet... Har inte tagit så många nu heller, men i fredags var Rikard och Zandra här på middag och då hjälpte snälla Rikard mig att få upp lite tavlor och hyllor!! Så snällt att han hjälpte mig med det, som tack bjöd jag ju naturligtvis på middag!!

Såhär blev det...!!

              

Mina älskade tavlor som jag hade när jag bodde i Uppsala... Har inte haft dom uppe förrän nu när jag flyttade hit... Hella, vi mätte för att få dom på plats... ha ha ha... Do you remember...!!


              

I min hall fick jag tilslut tag på en hel spegel, fick åka tillbaka med den gamla till Chilli på Väla och byta till denna. Den första var med svart ram, men tyckte att denna blev mycket snyggare.


              

Och här har vi tavlan som jag fick av mamma!! Jag mamma och min moster åkte till Väla och köpte den tillsammans. Jag och Margareta släpa runt den på hela Väla, då jag såklart inte tänkte på att så på rätt sida om Väla. Finns ju en ny entré som jag då aldrig hade använt. När vi äntligen kommer ut till min bil, ska då tilläggas att man dessutom INTE var så körduglig och mådde därefter dagen efter min 30 årsfest!! Väl ute i bilen inser vi att bilen var väääääldigt liten och tavlan väääääldigt stor. Vi fick inte in den i bilen. Slutade med att vi fick fälla baksätena och jag fick sitta lite på sniskan i baksätet för att vi alla tre överhuvudtaget skulle komma hem. Men nu sitter den där...!!

Margareta... det kommer ingen bild på badrummet... OMÖJLIGT att fota det... Du får helt enkelt komma hit och se med egna ögon... Men jag kan säga att det är jättefint!! Ha ha ha...


Kommentarer
Postat av: Hella

Ja Maria klart jag minns hur du kämpat med att mäta vart tavlorna skulle sitta. Man måste vart med för att inse det roliga men kul var det.

2011-11-22 @ 06:35:16
URL: http://queenhev.blogg.se/
Postat av: Moster

Ja, ja då har man ju fixat sig en inbjudan i alla fall. Jag får ju försöka hålla mig tills dess då.

2011-11-22 @ 07:57:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se