3 nätter...

Nedräkning på hög nivå!! Nu har jag bara 3 nätter kvar i huset. Känns så underbart att jag äntligen ska flytta.

Ikväll har Patrik och Sandra varit här en snabb runda och hämtat lite grejjer, sen kom även Rikard och Zandra och käka en bit mat med mig. Vi beställde från Rackis i Klippan. Så ljuvligt god mat där så man baxnar!! Fick en liten aha upplevelse ikväll. Vi började prata om att mössen hade börjat höras på kvällarna igen. Och Rikard sa som svar att du kan ju ta med dig en extrasäng och åka med till Höganäs och sova i din lägenhet... Även om jag är så medveten om att jag ska bo där och faktiskt har en lägenhet så pirrade det till riktigt mycket i magen, jag blev lixom påmind om att det faktiskt är sant!! En riktigt sjuk känsla men en underbar känsla samtidigt... Svårt att förklara det där...!!

Nu har jag i alla fall semester torsdag och fredag så dessa två sista dagarna kommer bli stenhård packning. Från golv till tak. ALLT ska ner... NAJS!!

Måste bara slänga in två av fler bilder jag fick idag (resten finns på min profilsida på facebook). Det är sällan eller föresten, ALDRIG man blir nöjd på bilder man själv är med på. Men nu blev faktiskt till och med JAG nöjd. Kan bero på kameran, det är inte vilken skitkamera som helst som fotat mig... Tack söta snälla Pinky... Hoppas det är OK jag lägger ut dom här...!!

              

Sen var den nåt som hände och jag lägger av värsta garvet...

              

Med risk för att detta blev lite ego nu.... Ha ha!! Men jag kan inte hjälpa det... Jag tyckte i alla fall dom blev bra...!!

Nu kallar sängen så jag kommer upp tidigt och börja packa i morgon!!

Najti najt....


Kommentarer
Postat av: susanne

underbara bilder! Vad vacker du är, Maria.

2011-10-07 @ 19:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se