Home sweet home...!!

Tänk att en helg kan gå så knasigt snabbt... Haft en helt underbar helg. Tyvärr redan slut och jag hann inte med ens hälften av det jag hade velat. Men jag kommer upp igen... Då hoppas jag att jag hinner med det jag inte hann den här gången!!

Anledningen till min Uppsalatripp den här gången var att jag var bjuden på dop. Så i söndags börnade jag iväg i en hyrbil till Järlåsa kyrka.

Moa skulle bli Moa med Gud oxå... Inte bara för hennes mamma och pappa...

              
              
              
              
                           Jag köpte fat och mugg i keramik till lilltjejen...

Använde inte min kamera så mycket i helgen då jag åker hemifrån med väldigt lite batteri i kameran. Hur smart är det när man ska på dop och vet om att man kommer knäppa mycket bilder... Aja, några blev det i alla fall...!!

Idag är jag som sagt hemkommen. Och flyget hem var försenat pga ett tekniskt fel på ett annat plan så dom fick flyga in det här till oss... Så som plåster på såren var det en väldigt trevlig flygvärdinna som förmodligen var på ett strålande humör... För hon började sjunga "Smile" för oss i högtalarna... Ha ha!! Gick ju inte låta bli att dra på smilbanden och bli på bra humör... Inte för att jag var på dåligt humör men man hade kunnat va det...

Nu blire väl sängen så man orkar med en arbetsvecka igen... Elle ja, en dag har ju redan gått...!!

Häpåer...!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se