Ligger lite efter...

Ok, jag ligger väldigt mycket efter med min bloggning... Jag hade ju tänkt så mycket, men det blev inte så... Hur som helst hade jag ju fest i lördags. 30 årsfest!! Dock en aningens för tidigt!! Fyller ju inte förrän i december men kände att jag hellre ville ha festen nu i stället.

Jag hade hyrt folkets hus i Kvidinge... Klockan 9 på lördagmorgon fick jag nycklarna och där satte hela karusellen igång... Jag, mamma och min moster hade ett tempo som inte var av denna värld. Vi fixade i ordning borden och stolarna, mingelbordet, presentbordet och buffébordet, dukade och gjorde så mycket som möjligt klart, det vi kunde göra. Lasta in spriten och ingredienserna till snittarna... Jag fick köra och kompletteringshandla, åka och ta ut pengar och handla förätten, den där rökta tuppen som visade sig bli jättepoppis...!!

              
              
              

Innan festen kunde faktiskt vi sitta hemma hos mig och bara koppla av en stund. Vi började göra oss i ordning ganska tidigt, när klockan var 15 hade alla tre redan duschat... Hann till och med sitta i soffan en stund och läsa i en tidning... Trodde jag aldrig!!

När gästerna började droppa in började vi med mingel med fördrink och snittar!!

              
              
              
              
              
              
                                   Jag och min moster Margareta!!
              
       Hade beställt mat från Grillmäster i Sjöbo som stod och grilla maten på plats...
              
     Jag och Patrik ser ut att va en aningens ovänner... Men tror inte att så är fallet!!
              
                                          Mitt underbara presentbord...
              
                                               Dags för matintaget...
              
              
                                                         Mojjan!!
              
                                                 Söt liten tuffing...!!
              
              
              
              
              

Här fick jag en ögonbindel och 4 olika saker att smaka på. Ägg, nyponsoppa, chokladpudding och citron... Usch det var riktigt läskigt att göra när man inte såg nåt...!! Finns film på min sida på facebook för er som vill se... Tack för den Ronald...!! Ha ha!!

              
              
                                                       Marie och jag...
              
Här va en lek, vi var 3 lag, alla skulle välja ett "verktyg" var som låg på vagnen... Sen när alla valt fick alla tre lagen 1 potatis där vi skulle använda verktygen och få ett så långt skal som möjligt... Jag tog en stekspade och Marcus en avbitartång eller nåt... hahahaha... kan ju lätt säga att inte vi vann... Vann gjorde Fredde och Erika längst ut till vänster...

              
Ytterligare en lek... Alla vi som stod där framme fick 2 st mariekex var. Man skulle ju då trycka i sig dom och den som först visslar vinner... Själv tugga och tugga jag som jag sen fick spotta ut på dass... Hade ju satt sig som en stoppkloss i min mage annars... Och då hade ju den festen varit slut... För min del i alla fall...

              
                                              Mina sötaste lekledare...!!
              
                                         Dags för presentöppning...!!

Fick en massa fina saker...!! Flera olika presentkort, pengar, smycken, ljusstakar gånger flera, kaffemaskin (så sen när jag flyttat till min lägenhet är ni alla varmt välkomna på en rykande kopp kaffe...) gräddbullar, trisslotter (där jag faktiskt vann 25 kr...) och så en skrälldus med jättevackra blommor...!! Så otroligt glad för alla fina presenter jag fick!! Återigen ett stort tack!!

              
Det vackraste talet hölls utav min Marcus... Mina tårar kom och det var inte långt ifrån att hans tårar kom dom heller..!! Så fint tal, tack älskling!!

Det mest klockrena talet hölls av Susanne... Hon ställde sig upp, klinga i glaset, harklade sig och sa att hon inte var någon talare och satte sig igen... Ha ha... Så klockrent!! Jag skratta gott åt det i alla fall!!

Och det mest tysta talet men som även det satte sig djup i hjärtat var detta...
              

Får tårar i ögonen varje gång jag läser det...!! Zandra gav mig det innan festen och sa att det var hennes tal till mig... Hur smart är inte det. Att göra en tavla med talet på, då slipper man ju bli nervös inför att hålla talet...!! Tack älskade Zandra!! Den ska ha en hedersplats i mitt nya hem!!

              
              
Sen drog dansen igång efter kaffet och vi dansa till kl 01 på natten... Här återupplivar jag och Kerstin gamla barndomsminnen... Handen knuten framför munnen som om vi höll en varsin mic och sjöng självklart till CAROLA!! Stormvind är ju verkligen en favorit!! HA ha...

              
              


Återigen ett stort tack till alla som gjorde min fest till en fest... Och tusen tack för alla fina presenter jag fick och att ni överhuvudtaget gjorde den här dagen möjlig... Vem vet... Vi kanske gör en repris om 10 år!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se