Men fan vad jag tjatar...

Ja jag vet... Men jag är så förbaskat glad åt min nya lägenhet... Egentligen ingen speciell lägenhet... Men skicket på den gjorde mig så överraskad. Den var i rätt så bra skick, det är ju en hyreslägenhet och då får man ju lite ta den som den är. Men tapeterna i hallen var ju bara för snygga... Sovrummet var oxå bra och köket var helt vitt... Jag får ju själv välja färg i matrumsdelen av köket och där tänkte jag nog ta vitt där med. Blir nog för plåttrigt annars så kan man hellre styra upp det själv med detaljfärger...!!

              
                          Såhär glad är man när man fått nyckeln till lägenheten...

Jag lovade ju mig själv att jag skulle ta med en sljusstake och ställa i lägenheten... Jag gjorde mycket riktigt det, men när jag kommer in där är hela lägenheten som en byggarbetsplats... Eller ja, inte hela, dom renoverar mitt badrum så där var helt utblåst... Jag ska få nytt kakel och klinker, ny toalettstol och handfat. Känns ändå skönt att få det helt sprillans så är det ingen annan som suttit på mitt dass... Om ni förstår vad jag menar!! Så hela hemmet var ett enda dammkaos... Var man än gick var det damm precis överallt... Så jag bestämde mig för att ta hem lyktan igen då jag är rädd att dom städar undan den sen när där ska städas...!!

Nu till nåt helt annat... Eller nej, egentligen inte nåt helt annat... För det har ju med flytten att göra på ett sätt... Jag har ju hyrt en container... Den kom i torsdags...

              

Nu vet jag att folk kan sitta och skratta åt detta... Har hon nu en container IGEN... Det var ju inte längesen hon hade en sån, hur mycket skit har hon egentligen... Ni som varit hos mig vet... Jag har resurser hemma så att säga... ha ha ha!! JA det behövs en container till... Så är det bara... För nu FINRENSAR jag... Innan har det "bara" varit GROVRENSNING... Från att flytta från ett hus på faktiskt 109 kvm (även om det står i papprena 70 nånting kvm) till en pyttelägenhet på hela 58 kvm... Då BEHÖVER man rensa... Så är det bara!! Och jag är ju oerhört tacksam att han som köpt huset ville ha en massa möbler jag har så jag slipper släpa iväg dom...

              
                                          Här är bara en liten början....

Ikväll blir det fest... Ska på inflyttningsfest och har en gnutta panik... Har inte den blekaste vad jag ska ha på mig... Vet inte, ingen fantasi... Har ju rätt mycket kläder just nu, men inga höstkläder... Och eftersom vi ska sitta ute i dels deras uterum som är ihopsatt med ett partytält så lär det bli ganska kallt... Därför kan jag inte ta några av mina sommarkläder då dom är rätt så tunna... Jag ska nog hitta på nåt och dessutom ta med mig en filt så man verkligen kan vira in sig... Jag ska INTE frysa!! Hur som helst ska det bli väldigt trevligt...!!

Nähä... Container var det ja...!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se