Påsken slut...

Jahapp... Då var påsken slut för iår då... Var fanken tog den vägen... Jag som dessutom var ledig i torsdags. Men shoff shoff shoff så var det måndagkväll och jag sitter här ensam i soffan igen.

Men helgen har varit helt underbar... Det började med att jag och Roger träffades i Helsingborg för en middag ute på Harrys... Supermysigt. Han hade tagit tåget in till Helsingborg och jag tog bussen. Vi käka och drack vin tillsammans...



Som dessert tog vi en varsin Irish Coffe... Sviiiiingod, kan verkligen rekommenderas på det stället...!!

22.30 tog vi bussen hem och slockna som två pensionärer... ha ha ha!!

På långfredagen körde vi och hämtade mamma på flygplatsen i Ängelholm. Första gången Roger och mamma träffade varandra. Och det gick ju såklart som en dans...!! Vi satt mest hemma den dagen och snacka en massa... På kvällen åkte R hem igen för att jobba...!!

Påskafton...
Jag och mamma in en snabbis på Väla... Ett måste när mamma är här... Sen var det påskfirande hos Birgitta och Bengt... Ett mycket lyckat firande som avslutades vid 22-tiden. Då var vi helt döda... Trötta som as var vi trots att vi enbart suttit hela dagen...!! Ha ha ha!!

Påskdagen hade jag en underbar överraskning till mamma... Hon trodde att vi skulle hem till Patrik och Sandra på en fika... Så vi tog bilen och körde mot Helsingborg...
Parkerar bilen på, vad mamma trodde var där Patrik och Sandras parkering, men i själva verket var det inte det...!!
Vi hamnade nämligen hemma hos Jimmy och Jenny och där var även Carin, de tre som jag och mamma lärde känna nere i Thailand... Skitskoj att få lura henne på det där viset... Och det var uppsakattat vill jag lova...!!


                                                Mamma och Carin...

På kvällen hade vi tänkt göra lite tacos och bara va... Sista kvällen innan hon åkte hem...
Vi gjorde drinkar som smaka skit... Rent ut sagt SKIT!! Ja, nån jäkla bartender tänker jag då rakt inte bli...!! Den baren hade i så fall inte gått runt så särskilt länge... ha ha ha!!

Pratade lite med Roger och vi bestämde att han skulle komma hem till mig. Så han slängde sig i bilen och körde från Malmö och hit... Så 22.30 satt jag, mamma och Roger och drack vin och åt tacos... Ha ha ha!! Underbart med lediga dagar!!

Idag annandag påskt så åkte Roger hem igen vid 12 tiden. Jag och mamma åkte hem till familjen "Fraggelsson" för lite gofika... Kul att träffas lite på tu man hand så man verkligen hinner prata med varandra...

Nu ikväll har jag kört tillbaka mamma till flygplatsen igen så nu är även hon hemma igen...!!

Haft mycket att göra, men ACK va roligt jag haft...!!






Kommentarer
Postat av: Mojjan

Tack för en helt underbar helg. Överraskningen har jag inte hämtat mig från ännu.

2012-04-09 @ 23:41:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se