Tvätto...

Jaha... Då fick man sig ett litet bakslag i morse då. Hade sagt ifrån om att jag skulle jobba idag... Så blev inte fallet... Så jäkla trist... Var verkligen inställd på det igår men vaknade med dundervärk i BÅDA öronen... När fasen ska den här skiten ta slut. Och inte nog med värken, jag HÖÖÖÖÖR ju ingenting... Har jordens lock för öronen och hör varenda andetag jag gör och hör hur hjärtat dunkar på därinne... Det är ju i och för sig bra för då vet jag ju i alla fall att jag lever, känner mig mer död än levande just nu nämligen...!!

Men men... Ringde Vårdcentralen i morse och skulle höra mig för, ibland kanske man måste byta antibiotikasort för att den första inte riktigt funkar. Men hon tyckte det var för tidigt. Så det är bara att härda ut. Äter dom till söndag så jag hoppas dom hjälper!!

Nog om mitt klagande om mina tråkiga öron...

Idag har jag ÄNTLIGEN fått hem min älskade tvättmaskin...

              

Wihiiii... Bye bye tvättstuga och bye bye alla gamla kärringar som ska ha stenkoll på exakt ALLT man gör och inte gör... Så jädrans skönt... Så på måndag eller tisdag kommer min hyresvärd och installerar den... Så efter det ska det tvättas... Ja jädrar i min låda vad det ska tvättas...!!

Wohoooo... I´m a happy women...!!

Nähä... Om man skulle ta och vila lite... Kanske släcka dom bruna ett litet slag... Det sägs ju att det är bra att sova mycket när man är sjuk...!!

Tjolahopp tjolahej...


Kommentarer
Postat av: Mojjan

Såååå roligt för dig. Med tvätton menar jag.

2012-04-20 @ 14:08:06
Postat av: Maria O

Ja jag är såååå glad över min lilla tvättmaskin...

2012-04-20 @ 15:39:11
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se