Jag och Roger...!!

Jahapp... Då har man varit i Ullared idag då... Ja, jo, ni läste rätt...!! Jag har varit där IGEN...!! Så blir det ibland...!!
Roger och jag har pratat om det länge nu och äntligen slog vi till...!! Så idag drog vi kosan norr ut...
 
JÄVULSKT mycket folk... Jag tyckte det var mycket i lördags men då var det glest med folk vill jag lova. Idag var det idiotmycket folk... Och hur jobbigt är inte det...!!
 
När vi körde hem gjorde vi en avstickare i Mellbystrand och spana in läget där. Jag hade aldrig varit där tidigare. Det var väl som vilken strand som helst kan jag ju tycka, men det var fint på sitt sätt ändå. Solen strålade från en klarblå himmel men det blåste som F-A-N... Men det hindrade inte mig från att doppa fötterna. Och det var faktiakt riktigt skönt i vattnet. Hade det inte blåst så mycket så hade nog båda tagit oss ett dopp faktiskt...!!
 
 
Här kommer lite bilder...!!
 
Vackert... Den smälter lixom in i bakgrunden ... Ha ha ha...!!
 
 
Vi har helt enkelt haft en supermysig dag tillsammans...
 
I morgon bär det av ännu högre norrut... Närmare bestämt ett första stopp i Stockholm för att träffa Kerstin och Fredrik och ett besök på Gröna Lund. Hur länge sen var inte det då sen man va där... Det ända jag kan åka är väl kärlekstunneln... Och det passar väl bra i dessa tider... Fniss...!!
Sen såklart till Uppsala och hälsa på mor min och släkten...!! Ska bli hur mysigt som helst. Och allt detta såklart med min Roger!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Mojjan

Man ska ha husvagn..... det var väl det ni tänkte på när ni hade likadana tröjor, randiga..... fniss

2012-08-01 @ 20:47:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se