Men herregud herregud...

Har inte blitt några inlägg på ett tag. Har ju sina orsaker... Har nämligen haft besök från mina vänner i Uppsala. Hella, Fredrik och lilla Moa. Dom kom hit i fredags och åkte i måndags...!! Haft det hur mysigt som helst...!!
 
Blev kanske inte överdrivet mycket bilder på vad vi gjort, men några blev det i alla fall...!!
 
Jag lånade ut mitt sovrum till dom så de hade ett eget rum till Moa så låg jag själv på madrassen i vardagsrummet!! Gick hur bra som helst. Hade lånat en resesäng av Linda som funka kanon. Kl 6 varje morgon vaknade lilltjejen och då startade vår dag. Hon kom ut till mig och la sig på madrassen och mös en stund. Hur mysigt var inte det liksom!!
 
 
Ok, gav jag henne mat får väl hon ge mig lite...!! Mmm.... Gott med rosa får!! Ha ha ha!!
 
På lördagen åkte vi till Ullared. En tradition som vi infört. Varje år när dom kommer ner så är ett besök på gekås ett måste.
På kvällen tog vi det bara lugnt och beställde pizza och drack rödtjut... ha ha ha!!
 
Söndag bestämde vi oss för att åka en sväng till Väla. Där strosa vi mest runt, mest för att se utbyggnaden dom gjort sen sist dom var där.
Avslutade "ögonshoppingen" med lite glass...!!
 
 
Roger jobbade hela helgen så han kunde tyvärr inte träffa mina vänner förrän på söndagkväll. Då kom han hit så käka vi lite kräftor och bara satt och snacka.
 
Och Moa var ju inte ett dugg blyg, Den här bilden togs ungefär 5 minuter efter det att dom träffats för första gången... Sötungen där!!  Då gick hon fram till honom och sträckte upp armarna för att komma upp i knät..!! Ha ha... Så sött...!!
 
Tack för en supermysig helg mina kära vänner....!! Vi ses på fredag igen...!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se