Zalando

I höstas var jag in och kolla lite på Zalando. Hittade ett par, tycker i allafall jag, skitsnygga boots. Beställde dom till och med och kände mig riktigt nöjd. Hade gått i ett par dagar och vägt fram och tillbaka om jag skulle eller ej, men tillslut slog jag slag i saken och beställde dom. Superglad över mitt beslut.
 
Så var det det här med storleken. Nu när man gått ner så mycket i vikt så har ju även fötterna ändrats. Men jag fick ju bestämma mig för en storlek, klickade i allt jag skulle (var ju ny kund där så det tog ju en liten stund) klicka på sista knappen som skickade iväg min beställning. Väntade spänt i flera dagar och tillsist kom det. Jag var genast där och hämtade ut mitt paket.
 
Hem, slet upp kartongen, försiktigt i och för sig, öppnar upp dragkedjan och stoppar i foten, nej ok, fel, KÄMPAR i foten i den förbannade skon... FÖR LITEN... V A  F A A A A A N   Ä R  D E T T A ? ? ?
Fick ställa ifrån mig skorna och prova en stund senare. Ja det gick till och med ett par dagar så provade jag igen. Samma återigen... Trodde väl ett svagt ögonblick att fötterna krympt, men icke...!!

Fick så snällt skicka tillbaka mina skor och beställa en storlek större...!!
DÄR kommer vi till problemet...!!
D O M  F A N N S  I N T E  K V A R. . .  Är det ett skämt eller?? Nej, gick inte att få fram på nåt vis, inte ens genom artikelnumret. Jaja... Har ju fått acceptera detta helt enkelt...!!
Tills idag... Nu helt plötsligt fanns dom där igen...!! Men kunde jag inte få beställa dom innan så behöver jag inte beställa dom nu heller... Ha ha ha!! Då kan det va...!!
 
 
Fanns även i svart, grönt och rosa, och jag tror att de även fanns i en annan brun nyans. Men det var dessa jag ville ha...!! Jaja...!! Kan inte alltid gå som jag vill!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se