Delfinal 2

Jaha... Då var det lördag igen och ännu en delfinal. Ikväll är det ifrån Göteborg och Scandinavium.

Åhhhh det är ju alltid lika spännande varje år och varje vecka sen när det väl satt igång. Lyssna på låtarna, kolla vilka artister det är, kläderna, dansarna, tornartshöjningarna (ett MÅSTE i en schlagerlåt!!)

Jaha... Med min shclagerbibel i högsta hugg ska vi nu se vilka som är med ikväll...

Nr 1: Ulrik Munther med låten "Soldier"
Tror bestämt att den lilla ynglingen kan va lite farlig... Har en känsla av det. Och jag gillar faktiskt låten, den lilla minut man fått höra.

Nr 2: Top Cats med låten "Baby doll"
Tror att dessa kan göra en skräll ikväll...!! En härlig Rokabilly låt som jag faktiskt gillar!! Kanske inte en låt jag vill skicka ut i europa, men den är ändå bra!!

Nr 3: Sonja Aldén med låten "I din himmel"
En härlig svensk ballad, i ren Sonja Aldén anda. Men om jag får säga min del (och det får jag ju) så tycker jag nog att den är lite lam. Det lilla man hört så kommer den inte riktigt igång. Men som sagt, det är ju ytterligare två minuter på låten som man inte fått höra än!!

Nr 4: Andreas Lundstedt med låten "Aldrig Aldrig"
Kära lilla Andreas... Jag kan intehjälpa det. Men jag gillar han skarpt!! En svensk shclagerlåt... Även den här lite lam, men hoppas på att han kör hårdare ikväll... Vet att han var lite krasslig när detta spelades in!! Så han får fasen ge järnet ikväll!!

Nr 5: Timotej med låten "Stormande hav"
Denna gillar jag... Ytterligare en svensk låt med en riktigt bra refräng. Den kommer sitta i gnaga i huvet efter att man hört låten ett par gånger!!

Nr 6: David Lindgren med låten "Shout it out"
Absolut inget fel på denna låt. Men tror kanske inte att han kommer gå så långt. Men man vet ju aldrig!! Svenska folket kanske röstar fram honom, men jag tror inte det...!!

Nr 7: Mimi Oh med låten "Det går för långsamt"
Jaha... Ytterligare en svensk låt. Tycker nog att den hade varit bättre om den sjungits på engelska. Pop låt...!! Men som sagt. Vore bättre på engelska!!

Nr 8: Thomas Di Leva med låten "Ge aldrig upp"
Ha ha... Ja vad säger man... En riktig Di Leva låt helt enkelt!!

I den här delfinalen är det ju välidgt många svenska låtar, lite ovanligt tycker jag. 5 låtar av 8 är på svenska!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se