Gårdagen...

Jaha... Och igår braka det loss... Hela melodifestivals turnén starta med dunder och brak... Men herreminje vad Gina var bra... För att göra debut på ett sånt här spektakel var hon enastående... Man hörde ingen nervositet för 5 öre...

                                 

Tyckte självklart att alla 3 var bra, det ända jag störde mig på var att Sarah stog med händerna i sidan precis HELA tiden... Verkade som att hon var obekväm i sina kläder... !!

              

Igårkväll var Rikard och Zandra över på middag. Egentligen skulle även Patrik och Sandra kommit, men i och med min magsjuka så var dom lite rädda över att komma över...!! Aja!! Tyvärr missa ni vääääldigt god mat... Ni får prova det en annan gång...!!

              

Hade min lilla håriga vän på besök med... Han ÄLSKAR ostbågar och det gör ju jag med... Kan ju säga att han vann den här kampen... Ha ha ha!!

Men just det... Vad tycktes om låtarna igår då...??
Jag tyckte väl att det var en lite tråkig delfinal. Men Sean Banan... VILKEN FÖRJÄKLA BRA LÅT!! Ha ha... Jag är allvarlig nu alltså. Blev faktiskt förvånad att inte han gick direkt till final!!

                             

Den låten sätter sig LÄTT i huvet... Och man går och nynnar lite lätt på den...

Sen gillade jag faktiskt Afro-Dite och Marie Serneholt... Kan inte hjälpa det, men jag gjorde faktiskt det. Dead By April som gick direkt till final tillsammans med Loreen. Loreens låt var bra om jag slapp se henne. Tyckte hennes så kallade dans kändes lite för mycket. Och Dead by April... VAFAN VAR DET!!?? Gillade låten i sig, tills den bara braka loss till nåt skränande ljud som jag bara HATA!! Men men... Det är ju svenska folket som röstar så jag har väl inget att säga till om där... Jag rösta ju inte ens...!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se