Lördagkvällen!!

När jag och mamma var i Thailand träffade vi 3 personer från Helsingborg!! Skittrevliga och vi sa såklart att vi måste ses när vi kommer hem till Sverige!! Jag menar vi bor ju så nära varandra!! Som vanligt så brukar ju det väldigt sällan hända att man verkligen tar tag i det och träffas när man väl kommer hem!! Där är ju Facebook välidgt bra!!

Igår kom alltså Jenny, Jimmy och Carin hem till mig på lite middag...!! Men grejjen var att jag trodde bara Carin skulle komma. Så när jag sen ser att Jenny och Jimmy sticker fram sina nyllen håller jag ju på att storkna... Shit vad chockad jag blev. Och det första jag tänka och även ropade ut... "Men tänk om inte maten räcker..." Ha ha... Såklart hade ju dom tänkt på det och hade med sig mat själva!!
Men satan i gatan vad glad jag blev!! Vi käka lite tacos, drack lite vin och bara satt och snacka hela kvällen... Eller ja, självklart kolla vi på det där underliga musik/prat programmet som kallar sig för melodifestivalen...!! VAFAN HAR HÄNT MED DET PROGRAMMET...!! Jag säger inte mer än RANELID så förstår ni vad jag menar... Ska nog fly landet för svenska folket kan man ju fasen inte lita på!!

              
                                                         Jenny och Jimmy

              
                      Carin som tyckte Andreas Johnsson var bättre under filten!! HA ha...

              
                                               Carin och jag skålar...

Tack snälla snälla för en jättetrevlig kväll...


Idag blir dagen bara lugn... Ska faktiskt överväga inte den där soffan har lust att dejta mig hela dagen... Den ser vääääldig skön och inbjudande ut just nu...!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se