Thailand dag 6

Sjätte dagen och det är disigt väder idag med. Men solen har ändå lyckats titta fram på eftermiddagarna i alla fall...!! Ganska bra ändå att inte solen gassat som den kan göra, speciellt när man är utomlands. Då bränner man sig ju en aning. Men på två veckor har jag inte haft tillstymmelse till att ha bränt mig. Faktiskt ganska skönt!!

      
     


Idag när vi kom ner till stranden var det inte alls mycket folk vilket är ganska skönt. Det är inte roligt att ligga på stranden som packade sillar, och så har det inte varit en enda gång tycker jag. Idag var vi nere på stranden ganska länge. Det var så otroligt skönt att bara va. Vi hade ingen tid att passa då vi skötte oss själva ikväll.

Vi hade bestämt att vi skulle in till Pattaya ikväll för lite mat och shopping!!
Vi kände ju inte till Pattayas restauranger så det blev samma som förra gången... BeefEater!! Ha ha... Snacka om dålig fantasi.

                    
                    Jag åt en burger och mamma en biff Rydberg. Så ruskigt god ut!!

Sen började shoppingen på allvar. Vårt mål var en night market som låg i närheten av restaurangen... Ja jädrar i min låda vad jag hitta saker...!!

              
                                                    Klänning för 40 kr


              
                                           Handväska i skinn, 200 kr

              
                                                  Kimono, ca 45 kr


               
      Två vaser, den till vänster ca 40 kr och den till höger ca 35 kr, helt sjuuuukt billigt!!

Hittade även en ram som man kunde ha 3 fotografier i. Men min dumma nöt tänkte att den kan jag ju köpa en annan dag, åker ju liksom inte hem i morgon. Skulle jag aldrig tänkt... Hitta inte den igen. Så det blev ingen jäkla ram!! SKIT!! Aja, det betyder kanske bara att jag måste åka tillbaka...!! He he!!

Kvällens shoppning blev av en härlig summa av: 360 kr... Men hajja... TREHUNDRA SEXTIO SPÄNN... Hade jag ju inte fått varken väskan eller klänningen för här i Sverige... Och definitivt inte Kimonon!! SJUKT!!

Sen tog vi oss en Bathbus hem igen och slockna som glada änglar!! Ha ha ha...!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se