Thailand dag 9

Jaha... Då kör vi en dag till!!

Denna dag var vi, guess what...?? På stranden...!! WOHOOO...!! Ovanligt, men sant!! När vi sitter där börjar det regna... IGEN!! Andra dagen, vad är detta liksom. Jag är i Thailand, landet där det alltid är sol (tycker man ju) men så regnar det...!! But hello...!!

Hur som haver, i såna länger så försvinner det ju lika snabbt som det kommer...!!

När vi satt där i godan ro och läskade oss med lite bacardi lemon...

                          


... så fick vi en egen liten underhållning i form av en ryss som drack ett X antal av dessa bacardi lemon. Ju fler han drack desto mer blev vi roade...

              

Ser kanske inte mycket ut för världen... Men killen gav oss en riktig raveuppvisning... Shit pommes vad han dansa loss... Med lurar i öronen satt han och digga på sin lilla pall, till en början!! Ju längre dagen gick desto mer crazy blev ju han.
Det slutade med att han tog med flaskan ut i vattnet och bara röjde loss ute i vattnet!! Men guuuuuud vad han ville att alla skulle titta på honom. Dagen slutade med att han deckade i solstolen, han märkte inte ens att killarna som jobbade vid solstolarna började packa upp... Undrar fortfarande hur han mådde sen på kvällen!! Inte en droppe vatten på hela dagen och inte tillstymmelse till solskyddsmedel!! Han var rejält röd på eftermiddan!!

På kvällen gick jag och mamma och åt själva på en restauran i Jomtien där vi bodde...!!

              
Den här vackra vattenmelonen var vid ingången till restaurangen, tyvärr var det mest utseendet på stället som stod i fokus, maten kom i andra hand. Det var ingen höjdare riktigt...!! Men vacker var den, den där vattenmelonen!!

              


När vi käkat klart vår så kallade thaimat gick vi iväg till en väsk/skoaffär, men fatta att man var i HEAVEN...!! Både väskor och skor på ett och samma ställe... Men skomodet i detta "lilla" land är inte att leka med... Iiiiinte så vackra skor, men ACK så snygga väskor!! Som sagt, blev ju 3 handväskor för min del den här semestern!!
Köpte i och för sig ingenting just den här kvällen, däremot hittade jag en resväska. Köpte inte den då jag var tvungen att kolla så den gamla var mindre än denna...!!

Hände med andra ord inte så mycket denna dag. Bara en skön slappardag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se