Thailand dag 1

Kl 14.00, faktiskt nästan på minuten, lyfte vi från Kastrup med destination, Thailand och Bangkok. Vi åkte med Thai air och det var ju helt fantastiskt. Flygvärdinnorna var så förbaskat vackra med sina vackra uniformer. Man fick verkligen in den rätta känslan redan på planet!!

Ca 10 timmar senare landar vi i Bangkok. Det tar nästan en hel timme från det vi klev av planet tills vi hade kommit igenom alla passkontroller imigrationskontroller. Och det var ju inte direkt i närheten av varandra. Fy faaaan vilka avstånd. Arlanda släng dig i väggen... Det är ju som en piss i missisippi i jämförelse!!

Hur som helst möts vi upp av pappas fru Lin på flygplatsen. Hon var så snäll så hon hämtade oss för att köra oss till Jomtien där vi skulle bo, utanför Pattaya!!

Först kommer vi hem till pappa och Lin för en fika då vi inte fick åka till hotellet förrän vid 12 tiden. Dom bodde hur fint som helst. Jättefint hus med en fin trädgård med pool.

Hotellet vi bodde på hette Nivana och var jättefint. Finns ingenting att klaga på, förutom frukosten. Men det kommer vi till sen!!

              
         Kolla in "trottoaren" runt sängen... Gissa om dom hörnorna var vassa!! Det var dom...

              
Köket... Vet inte riktigt vad man skulle med det till då det inte fanns nånting att laga mat i... ha ha!!
                         Vi utforska aldrig i det kan jag säga. Vi gick ju ut och åt...!!

               
Bara visar hur jäkla stort badkaret var. Och på väggen hade dom satt upp en lapp om hur stort problem dom hade med vattensituationen i landet... Ha ha!! Hur mycket vatten går det inte åt att fylla det badkaret egentligen!!

              
Första drinken, likblek... Kan säga som så att drinken Lennart kommer INTE att drickas igen på vääääääldigt länge!!

På kvällen kom pappa och Lin och hämta upp oss för att åka iväg en bra bit bort för att äta middag. Vi skulle till ett ställe som låg vid havet och serverade endast seafood. Men hallå vad gott...!! Det är ju verkligen guld värt att ha en med sig som både kan språket och som vet exakt vad man ska äta. Lin hade hunnit beställa innan vi ens satt oss och vilken fullträff. Så jävulskt gott...

              
                                                      Pappa och Lin

              
I Thailand bestället man tydligen in en massa olika rätter och då sitter man och plockar och smakar av allt. Inte som här i Sverige där man beställer sin egen rätt som bara jag äter av. Hur mysigt som helst och som sagt, jävulskt gott!!

              
Ölen satte sig visst i skallen hos vissa... ha ha!! Vi drack Shang beer som även det var snorgott till thaimaten!!

              
På hemvägen tyckte Lin att vi skulle äta efterrätt jag och mamma. Så hon hoppar ur bilen och köper denna rätten från en av alla vagnar som står utefter vägen. Vet inte riktigt vad det hette men det är ris, mango och kokosmjölk. Det var kanske inte någon favorit från min sida men gick helt klart att äta. Det var ganska sött så det blev för mycket mot slutet!!

              
Väl hemma och något jetlagad och frusen så såg sängen ganska inbjudande ut. Tog väl en sisådär 3 röda sekunder sen sov vi...

Fortsättning följer...!!


Kommentarer
Postat av: Mojjan

Chang beer

2012-01-28 @ 16:37:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se