Är det fredagen den 13 månne...??

Man skulle ju lätt kunna tro det i alla fall...!!
 
Dagen startade som så att jag glömmer mina jobbarnycklar hemma... Och exakt HUR handikappande är det inte att inte ha sina nycklar. Vilken vanemänniska man är.... Kommer på sig flera gånger under dagen, "just det, jag har ju inga nycklar..." "just det, jag kan ju inte gå till personalrummet, jag har ju inga nycklar..." "Nej just det, jag kan ju inte låsa in det pappret pengar, läkemedel för jag har ju inga nyckar..."
Undrar hur många extra steg man tagit idag bara för att man glömt av sig och gått iväg UTAN nycklar!!
 
Efter jobbet körde jag hem till Zandra och Rikard en snabbis... Zandra fyller ju nämligen år idag, så jag ville ju gratta henne in real life... Stort grattis till dig Zandra!!
 
När jag ska köra därifrån får jag för mig att leta rätt på hemnycklarna (varför jag kom på det just utanför deras hus har jag ingen aning om), och gissa 1 gång... JAG HITTAR DOM INTE... Inte nånstans... Vänder ut och in på väskan 3 gånger. Varför gör man det egentligen. Har man nu letat noga en gång borde det räcka, men icke. Letar därför 2 gånger till bara för att va på den säkra sidan!! Ha ha... Men såklart helt utan resultat...!!
Får gå in till dom igen för som tur är har dom en extra nyckel hem till mig. Men får då till svar... "Har du inte fått tillbaka den...??" Höll ju på att gå i taket och hoppades verkligen att så inte var fallet. Dom hitta en omärkt nyckel som jag inte trodde var rätt, men tog med den ändå för att testa!!
Guess what... DEN PASSADE!! Med min tur trodde jag ju att jag minst var tvungen att köra tillbaka till Ängelholm (ca 4 mil totalt) där jag faktiskt tror att dom finns... Men jag slapp det...
 
Men...
 
Vad mer kan gå snett denna nyckelmåndag... Jo, när jag sen ska öppna dörren så har den fastnat... Högt och ljudligt gav jag ifrån mig ett uppgivet "Men är det SANT....??!!" Tydligen var det sant. Fick putta på dörren (nåt nötta som monterat den har ju satt den inåtvänd) och för var gång jag putta på den så flytta dörren sig ca 0,5-1cm per gång... Fick med andra ord putta mååånga gånger... Orsaken till stoppet var att en nyckelknippa (återigen en nyckel inblandad) som Roger slängt genom brevinkastet i morse när han åkte. Den hade såklart hamnat mellan dörren och dörrmattan. Så den stoppa ju upp totalt... Fick upp dörren så pass så jag tillslut kunde klämma mig in för att sen ta bort nycklarna och komma in ordentligt i mitt eget hem...!!
 
Ha ha ha... Hur sjuk är inte den här historien, men ack så sann...!!
 
 
Så liten och obetydlig, men ack så viktig...

Kommentarer
Postat av: jönsen

Hahaha.....:)

2012-07-09 @ 21:34:52
Postat av: Mojjan

Vi fattar att du haft ett litet helsike idag (läs igår) men måste du sätta in allt två gånger, räckte det inte med en? hi

2012-07-10 @ 07:26:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se