Underbar helg...!!

Den här helgen har varit underbar. Som vanligt... Varit i Malmö hos Roger och vi har verkligen haft det toppen!! Fredag kvällen spenderades en kort stund på Jägersro Center och avslutade kvällen med lite hämtmat hemma hos honom.
 
Lördagen var strålande solsken. Själv var jag på uruselt humör i princip hela dagen, (tycker nog allt ganska synd om Roger som fick ta all skit, det var ju inte honom jag var sur på) hur som helst bestämde vi oss för att åka ut till Bo01 vid turning torso. Älskar att strosa omkring där.
 
 
Vi hamnade mitt i en skatear tävling (hur det nu stavas??) Så vi köpte med oss lite sallad på en sallads/baguette bar och satte oss för att titta lite. Såklart i SOLEN!!
 
                                            
 
På kvällen skulle vi iväg in till stan för lite middag på Rådhuskällarn för att fira en kompis till Roger, Marcus. Hans sambo Caroline hade ordnat detta utan hans vetskap. Blev en riktigt lyckad kväll... Men supergod mat, buffé på oxfilé, fläskfilé och kycklingfilé samt en massa olika tillbehör.
 
 
Idag var vi iväg till Jägersro Center igen. Denna dag för lite shopping. Det blev det inte i fredags. Bara tittande!! Dock var det bara Roger som shoppade. Och så snygg han blir i sommar sen då!! Ha ha!!
 
Lånar din bild hjärtat, hoppas det var ok!!
 
Solbrillorna köptes idag, men tror att hatten kommer bli hans inom kort även den!! Såååå snyggt!!
 
Nu är jag hemma igen och det känns mer trist än nånsin. Skitjobbigt att alltid få skiljas från varandra varje helg...
 
Men en ny vecka väntar... 3½ vecka kvar tills min semester. Nedräkningen har börjat!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se