Cider

Haft en ljuvlig dag idag ändå... Startade dagen med jordens sovmorgon. Vakna 10.30 till strålande sol. Satte mig på balkongen och käka frukost. Hur ljuvligt som helst...!! Sen bestämde jag mig för att ta mig till Väla. Behövde komplettera lite till helgens aktiviteter. Så nu kan jag lugnt packa mina grejer i morgon för att bara njuta av helgen!!

När jag gick där i godan ro stötte jag på Sara, som jag lärt känna i Sandra och Louise butik Posh Shop. Vi bestämde oss för att ta en fika (såklart, vad annars när man shoppar, ha ha ha!!)

När jag kom hem hade jag superenergi så jag tvätta 2 maskiner tvätt och tog äntligen tag i min balkong. Så nu äntligen står mina nya utemöbler därute och inte här inne i vardagsrummet och tar en massa plats. Dock blir det inga bilder än då det inte är 100 klart än... Men håll ut... Kommer inom snar framtid!!

När jag som bäst höll på och städa där (måste sett roligt ut med en galning på balkongen med dammsugaren i högsta hugg...!!) fick jag tillfälle att ta in mina ciderburkar igen som jag haft på kylning under vintern, dom var inte så kylda längre...!! Ha ha...!! Däremot hade dom blivit skitiga...

(Här skulle va en bild, men får inte till det riktigt, så ni får helt enkelt föreställa er en bild på mina ciderburkar som ligger nydiskade i diskstället...!! För det var jag tvungen till då de var så förbannat skitiga...!!)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se