Midsommar dagen 2012

Igår lördag var jag och Roger hembjudna till Eriks barndomsvänner. En helt underbar kväll... Kändes dock en aningens konstigt att komma dit och träffa Eriks kompisar med nån annan än Erik. Men såklart går ju även mitt liv vidare vilket alla förstår. Men det är ändå en ny upplevelse som man måste ta sig igenom, och det gjorde jag, med bravur!! Ha ha ha... Det kändes jättebra, och hela kvällen var underbar!!

Här är ett till litet dilemma vad gäller kameran!! Den var med, med rätt inställningar, MEN... Den låg mest i fönsterkarmen och samla damm eller nåt!! Tog inte alls många foton!! Aja, god mat och trevligt sällskap är ju svårt att få med på bild!!
 
Här kommer i alla fall en bild på vårt tilltugg till fördrinken!! MEN HUR GOTT VAR INTE DETTA??!!??
 
Chokladfontän med massa frukter till... Hade lätt kunnat äta mig mätt på detta!!
 
På självaste midsommarafton hade jag bestämt mig för att göra en sommartårta, hittade receptet i tidningen buffé. En koladröm med dajmgrädde och jordgubbar... Men hallå, hur gott lät inte detta??
Till denna dröm skulle jag göra nåt jag ALDRIG gjort. Nämligen koka kondenserad mjölk. Kokar man den i vattenbad i ca 2 timmar blir det en god kolasås. Märkligt men sant!!
 
MEN...
 
För det första skulle det vara sötad mjölk, jag hittade osötat (tänkte att det spelar väl ingen roll) och när jag kokat klart såsen läste jag i receptet att den dessutom  skulle kokas utan lock på kastrullen, jag kokade MED. Vafaaaan, det är så typiskt mig att inte läsa igenom ordentligt innan. Så det bidde ingen kolasås. Blev allt annat än kola!! Hur tröttsamt är inte det...
 
(Jenny, jag snodde din bild, oops...)
 
Den blev god i alla fall... MEN... Hur tur hade inte jag när jag sen får höra att det är just denna tårta vi ska få hemma hos Anders och Mariette på midsommardagen.
MED kolasås på... Och ja, kolasåsen var ruskigt god...!!
 
Så den här skapelsen ska göras igen nån gång. Dessutom grymt enkel...!!
 
Tack Anders och Mariette för en trevlig midsommardag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se